O Ses Türkiye jüri üyeleri yenilendi mi? O Ses'te Sibel Can olmayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye jüri üyeleri yenilendi mi O Seste Sibel Can olmayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 17:16

O Ses Türkiye’nin bugünkü bölümüne dair ipuçları veren 44. bölüm fragmanı soru işaretlerine neden oldu. 9 Ocak Pazartesi günkü bölümde jüri koltuğunda görülen Hülya Avşar’ın O Ses Türkiye'nin bugünkü bölümünde de olması, bir yenilik olarak düşünüldü. Özellikle son bölümü kaçıranlar, 'Jüri üyeleri yenilendi mi? O Ses'te Sibel Can olmayacak mı?' gibi soruları gündeme getirdi. İşte, O Ses Türkiye son bölümünü kaçıranlar için detaylar!

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’nin bu akşam yayınlanacak olan 44. bölümünden gelen görüntüler kafa karışıklığı yarattı. 9 Ocak Pazartesi günkü bölümde jüri koltuğunda olan Hülya Avşar’ın yeni bölümde de görülmesi, ‘Hülya Avşar mı devam edecek? Sibel Can O Ses’ten ayrıldı mı?’ gibi sorular neden oldu. Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi olmak üzere 4 gün yayınlanan O Ses Türkiye’deki son gelişmeler detayda!

O Ses Türkiye'nin yeni tanıtımında Sibel Can yerine Hülya Avşar'ın gösterilmesi kafaları karıştırdı. Yeni sezonda Sibel Can ile anlaşan Acun Ilıcalı karar mı değiştirdi. O Ses Türkiye’nin yeni tanıtımında jüri koltuğunda Hülya Avşar’ı gören izleyicilerin sorduğu bu sorulara yanıt en son bölümde geldi. Program yapımcısı Acun Ilıcalı, Sibel Can’ın özel bir sebepten dolayı çekimlere gelemediğini açıkladı. Twiiter'dan açıklama yapan Sibel Can'da durumu "#OSesTürkiye de Hülya Avşar süprizi var. Bölüme hasta olduğum için katılamadım sevgili Hülya adıma güzel sesler seçtimi bende merak ediyorum" şeklinde açıklık getirdi. İşte, Acun Ilıcalı'nın Hülya Avşar açıklaması!

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!