Nihat Doğan: Babam elimde sigara söndürdü

Güncelleme Tarihi:

Nihat Doğan: Babam elimde sigara söndürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 09:19

Nihat Doğan, katıldığı programda babasıyla ilişkisini anlattı: “Babam şarkıcı olmama karşıydı. Beni şarkı söylerken yakaladığında elimde sigara söndürdü.”

Haberin Devamı

Nihat Doğan, Oğuzhan Toracı’nın YouTube programına konuk oldu. Doğan, kariyerindeki dönüm noktalarını ve özel anılarını paylaştı.

Doğan, babasının şarkıcı olmasına karşı olduğunu söyledi: “Sanatçı olmak ayıp bir şeydi ve bu yüzden bana hakaretti. Hatta bir gün şarkı söylerken beni yakalamıştı ve elimde sigara söndürmüştü. Rahmetliden bana kalan tek iz de bu.” Şarkıcı, “İlk kasetim bittiğinde o esnada çalışıyordum. Muavinlik yapıp düğün solanlarında çıkıyordum. Öyle parayı çıkarıyordum” dedi.

Nihat Doğan: Babam elimde sigara söndürdü

ŞİŞELER PATLADI

Nihat Doğan, Seda Sayan ile ayrılma sürecini anlatırken stüdyoda bulunan şişeler aniden patladı. Olay karşısında şaşkınlığını dile getiren Doğan, “Bu nasıl bir nazar, bu nasıl bir gözdür” diyerek duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

Şarkıcı ayrıca felsefeye merakının Seda Sayan ile yaşadığı aşkla başladığını söyledi ve ekledi: “Magazin benim için zehir, sevdiğim de bir zehir!”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!