Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 23:01

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kösem Sultan, Sultan İbrahim’e bir ders vermek istedi. Vezir-i azâm Kemankeş Paşa’yla beraber Yeniçeriyi kışkırtmaya karar verdiler. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Turhan Sultan, Kösem Sultan ve oğulun arasını iyice açmak istedi. Kösem Sultan’ın mührünü çalar ve Kösem Sultan adına yeniçeriye emir gönderdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyicileri yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Saraydan sürgün edilen, Kösem Sultan, Sultan İbrahim’i şimşirliğe götürür. Orda yüzleşirler. Sultan İbrahim ise kararından vazgeçmez.

Kösem Sultan, Sultan İbrahim’e bir ders vermek ister. Vezir-i azâm Kemankeş Paşa’yla beraber Yeniçeriyi kışkırtmaya karar verirler. Bunu öğrenen Turhan Sultan, ana oğulun arasını iyice açmak ister. Kösem Sultan’ın mührünü çalar ve Kösem Sultan adına yeniçeriye emir gönderir.

Haberin Devamı

İfşa olan Kemankeş Paşanın, Sultan İbrahim tarafından idam hükmü verilir. Kösem Sultan ise Kemankeş’i kaçırtıp, saklar. Kemankeş’in saklandığı yeri öğrenen Turhan Sultan bir anlaşma karşılığında Sultan İbrahim’e yerini söyler.

Yakalanan Kemankeş Paşa, Kösem Sultanın gözü önünde idam edilir. Kösem Sultan ise tüm bunları yapanın Turhan Sultan olduğunu bilmektedir...

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sultan İbrahim’in tahta çıkmasıyla, devletin idaresi yeniden Kösem Sultan’a geçiyor! Vezir-i azam Kemankeş Mustafa Paşa’yla devleti beraber idare eden Kösem Sultan, Sultan İbrahim’i devlet işlerinden uzak tutuyor! Âtike Sultan ise validesinin yanında değil, karşısında duruyor! Sultan İbrahim ise gözdeleriyle sefahat içinde yaşıyor! Sultan İbrahim’in padişah olmadan evvel doğan Şehzadesi Osman sarayda yok sayılıyor! Buna dayanmayan Sultan İbrahim şehzadesini resmi olarak ilan etmeye karar veriyor! Kösem Sultan buna engel olmak için Şehzade Osman ve Zarife’yi sürüyor. Sultan İbrahim’in baş hasekisi olan Turhan Sultan ise Şehzadenin geri dönmemesi için hain bir tuzak kuruyor! Şehzadesinin başına gelenleri öğrenen Sultan İbrahim, validesini suçluyor ve onu dünyanın bir ucuna sürüyor

BAKMADAN GEÇME!