Müge Anlı kimdir, kaç yaşında? İşte Müge Anlı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı kimdir, kaç yaşında İşte Müge Anlı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2020 02:55

Müge Anlı kimdir? Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ünlü sunucu Müge Anlı ödüle layık görüldü. En iyi kadın sunucu ve en iyi gündüz kuşağı programı ödülünü alan Müge Anlı'nın hayatı ve biyografisi izleyenler tarafından merak konusu oldu. Uzun yıllardır sunduğu gündüz kuşağı programlarıyla tanınan Müge Anlı, kendi adını taşıyan programda kayıpları bularak, cinayetleri aydınlatmayı başarıyor. İşte, Müge Anlı'nın hayatıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından akademik kariyerine devam etmek isteyen Anlı, Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaptı. Müge Anlı sunduğu programda 6 üniversite bitirdiğini dile getirmişti.

Televizyon kariyerine magazin programıyla başlayan ünlü sunucu, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programının sunuculuğunu üstlenmişti. Magazin programında başarılı olan Müge Anlı, programın ikinci sezonunda ise Pakize Suda ile birlikte çalıştı.

2010 yılında ise "Müge Anlı ile Mektubunuz Var" adlı programı sunmaya başladı, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Haberin Devamı

Magazin programı ardından bambaşka bir formata geçen Müge Anlı kendi adını taşıyan programda kayıpları bulmaya, cinayetleri aydınlatmaya başladı. Bir dönem yine ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!