Metin Özkaya kimdir ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Metin Özkaya kimdir ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 11:37

Survivor 2018'in son bölümünün ardından Metin Özkaya kimdir? sorusu internette araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı'nın, Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Melih Özkaya'nın babasının Metin Özkaya olduğunu açıklamasının ardından, Metin Özkaya kimdir? sorusuna cevap aranmaya başlandı. Peki Metin Özkaya kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Bir dönem Acun Ilıcalı'nın sunduğu  'Var Mısın Yok Musun' ve 'Survivor' yarışmalarında yarışan Metin Özkaya, Survivor'ın yayınlanan son bölümünün ardından tekrar dikkatleri üzerine çekti. Acun Ilıcalı, Survivor Melih’in 'Var Mısın Yok Musun'da yarışan 'Antikacı Metin' lakaplı Metin Özkaya’nın oğlu olduğunu açıkladı. İşte Metin Özkaya hakkında merak edilenler...

METİN ÖZKAYA KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Metin Özkaya bir dönem 'Var Mısın Yok Musun' ve 'Survivor' yarışmalarında boy göstermiş ve kamuoyu tarafından tanınmıştı. Asıl mesleği antikacılık olan ve 'Antikacı Metin' lakabıyla bilinen Metin Özkaya "Var Mısın Yok Musun" yarışmasında üç buçuk ay yarışmış ardından Survivor'da görünmüştü. Beşiktaş taraftarı olan Metin Özkaya Mürvet Özkaya ile evlidir. Metin Özkaya ayrıca, Survivor 2018 Gönüllüler takımından Melih Özkaya'nın da babasıdır.

BAKMADAN GEÇME!