Meryem dizisinin bu haftaki bölümünden ikinci fragman yayınlandı..

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin bu haftaki bölümünden ikinci fragman yayınlandı..
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 16:13

Meryem dizisinin merakla beklenen bölümü öncesinde ikinci tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde Savaş'ın yaşananlardan haberi olup olmayacağı merak konusu oluyor. Peki Meryem 18. bölümünde başka neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölüm fragmanları ve meydana gelecek olayların özet görüntüsü

Haberin Devamı

Meryem, gerçekleri anlatıyor! Oktay'ın kaza yaptığını Savaş öğrenecek mi? Oktay'ın son yaptığı kötülüklerden sonra Meryem, gerçekleri anlatmaya kararlıdır. İlk olarak elinde sağlam bir kanıt olması için gerçekleri anlattığı anları, video kaydı olarak saklı tutar. Sonrasında bu videoyu Oktay'ın gözünü korkutmak için ona da gönderir.

Diğer yandan Savaş, Oktay'ın telefonunu ele geçirir. Telefonun içindekileri öğrenmek için tek yapması gereken şifreyi aşabilmesidir. Telefon şifresini aşabilmek için Güçlü'den yardım ister. Telefon kilidi kırıldıktan sonra gördükleri ise şok etkisi yaratır.

Savaş, eski nişanlısının gerçek katilini öğrenecek mi?

Savaş’ın annesi olarak gördüğü Gülümser’in ölümü, herkesi derinden yaralar. Başta Güçlü ile Savaş olmak üzere, Meryem ve Burcu da yaşadıkları üzüntülerin geride kalmasını temenni ederler. Bunca acılı günleri yaşayan Savaş ile Meryem, birbirlerine olan duygularını dile getirmekten çekinmezler. Savaş, kalbinin kilidini açmaya karar vermiştir. Meryem’e olan tüm duygularını itiraf eder. Savaş’ın bu itirafı karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Meryem de ona karşı olan hislerini daha fazla içinde tutamayacaktır.

Haberin Devamı

Savaş ile Meryem’in bu yakınlığı, Oktay ve Derin tarafından öfkeyle karşılanır. Meryem’i bir takıntı haline getiren Oktay, Meryem ile yüzleşme peşindedir. Bu kez karşısında sadece Meryem’i değil, ona aşık olan Savaş’ı da bulacaktır. Bu aşka karşı olan Oktay, yeni bir planın peşine düşer.

Savaş, Meryem ile Oktay arasındaki bağlantıyı çözmek üzerdir. Derin, Savaş ve Meryem’in yakınlaştıklarını görür ve çılgına döner. Bu durum geri dönüşsüz bir hata yapmasına yol açacaktır. Meryem de Savaş da birbirlerine olan duygularını artık saklayamamaktadırlar. Yaşanan gelişmeler birbirlerine ne kadar aşık olduklarını anlamalarını sağlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!