Mercan bulundu... Ceylin'i yıkan kavuşma!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2023 00:06

Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 69’uncu bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin ve Ilgaz kızları Mercan'a kavuştu. Büyük heyecana sahne olan buluşma geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken onlara Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç isimler eşlik ediyor.

Dizinin yeni bölümünde; 

Mercan’ı kaçıran Filiz trafik kazası geçirdi. Ceylin ise Filiz’e yardım eden Dilek’ten hesap sordu.

Eren Komiser, sevgilisi Dilek’i suçluya yardım etmekten gözaltına aldı.

Mercan bulundu... Ceylini yıkan kavuşma

Haberin Devamı

Ilgaz ve Ceylin birbirlerine destek olup Mercan’a ulaşmaya çalıştı.

Trafik kazasına karışan şahıs annesine haber verdi. Filiz ve Mercan’ı sağlık ekiplerine teslim eden aile kazanın üstünü örtmenin yollarını aradı.

AVUKAT NİL'DEN DİLEK'E YARDIM ELİ!

Avukat Nil, Ceylin ve Ilgaz’a rağmen Dilek’in avukatlığını üstlendi.

Dilek’i ekibe yakınlaştırdığı için büyük pişmanlık yaşayan Eren, Ilgaz’dan özür diledi.

Mercan bulundu... Ceylini yıkan kavuşma

Sorgu odasına giren Ceylin, Dilek’e ‘Mercan beni ve babasını hatırlıyor mu’ diye sordu. Dilek’in cevabı ise, ‘ablama da bana da böyle bir şey sormadı’ oldu.

FİLİZ'İN YURT DIŞI PLANI

Trafik kazası geçiren Filiz kendine geldi. Oğlu trafik kazasına karışan Handan, Filiz’e işbirliği yapma teklifinde bulundu: ‘Maddi manevi ne gerekiyorsa yapma hazırız

Mercan bulundu... Ceylini yıkan kavuşma

Filiz ise ‘bizi buradan gönderin, yurt dışına’ sözleriyle yardım istedi.

Haberin Devamı

Mercan’ı arayan ekipler bir ize ulaştı. Süt satan köylünün arabasını alan Filiz mobese görüntülerine takıldı.

Görüntüleri tek tek tarayan polis, Filiz’in kaza yaptığını anladı. Kazaya karışan aracın plakasını alan ekip aramaları genişletti.

CEYLİN VE ILGAZ KIZLARINA KAVUŞTU - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İzlerin peşine düşen ekip Orbet Ailesi’ne ulaştı. Aileye ait otele baskın yapan ekipler Mercan ve Filiz’e buldu. Kaçmaya çalışırken yakalanan Filiz, polise teslim oldu.

Ceylin ile Mercan’ın kavuşması duygusal anlara sahne oldu. Kızına yaklaşan Ceylin, beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Mercan anne ve babasını hatırlamadı.

Mercan bulundu... Ceylini yıkan kavuşma

Haberin Devamı

Yargı ekibinin 100. Yıl mesajı!

29 Ekim Pazar günü yayınlanan Yargı'nın 69. Bölümünde 7'den, 77'ye yargı dizisi oyuncuları Cumhuriyetimizin 100. Yılına anlamlı mesajlarını dile getirdiler!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!