Melisa Döngel'in sözleri çok tartışılmıştı: Başıma geldi yenisini buldum

Güncelleme Tarihi:

Melisa Döngelin sözleri çok tartışılmıştı: Başıma geldi yenisini buldum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 09:07

“Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim” açıklamasıyla gündem olan Melisa Döngel sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Bu durumla daha önce karşılaştığını da açıklayan oyuncu, “Yenisini buldum” dedi.

Haberin Devamı

‘ETKİLENDİYSEK GEÇMİŞ OLSUN’ DEMİŞTİ

Melisa Döngel, Eser Yenenler’in programında “Arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşar mısın?” sorusuna “Yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun” diye yanıt vermişti. Bu açıklamasıyla uzun süre konuşulan Döngel, önceki gün Bebek’te karşılaştığı muhabirlerin konuyla ilgili sorularına yanıt verdi.

ÖLÜMLÜ DÜNYA, HER ŞEY YAŞANABİLİR

Melisa Döngel yanlış anlaşıldığını söyledi: “Ölümlü dünya sonuçta, her şey yaşanabilir. O nedenle hemen ‘hayır’ demek istemedim. ‘Yapmamak için özen gösteririm’ deyip konuyu kapattım. Sadece makara yapmak istemiştim.”

Ünlü oyuncu, “Başınıza aynı durum gelseydi ne yapardınız?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Geldi. Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Yapabilecek bir şey yok. Ne yapabilirim, yenisini buldum!”

Haberin Devamı

Melisa Döngelin sözleri çok tartışılmıştı: Başıma geldi yenisini buldum


Botoksları erittirdim

Bir dönem yaptırdığı dolgu ve botokslarla gündeme gelen Melisa Döngel, “Çok seviyordum ama artık hiçbir şey yaptırmıyorum, hepsini erit-tirdim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!