Masumlar Apartmanı 70. son bölümde Han'ın Ceylan'a evlenme teklifi damga vurdu! İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 70. son bölümde Hanın Ceylana evlenme teklifi damga vurdu İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2022 04:20

Masumlar Apartmanı 70. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Her salı seyirci karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nın 17 Mayıs tarihli son bölümünde Hikmet'in ölümü aileyi derinden etkilerken, Han'ın Ceylan'a evlenme teklifi etmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise Safiye'nin Naci'ye yaptığı büyük sürpriz ise gecenin en çok konuşulan konularından oldu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı son bölüm full HD izleme ekranı ve 70. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı. Trt1 ekranlarında 17 Mayıs Salı akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nda bu hafta Han'ın evlenme teklifi karşısında Ceylan'ın çocuğu olmayacağını söylemesi ekranlara damga vurdu. Esra ile yemeğe giden Anıl'ın ortalığı birbirine katması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Tüm bunların ardından dizinin son bölüm izleme ekranı yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM EKRANI

MASUMLAR APARTMANI 70.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikmet’in ölümü tüm kardeşleri derinden sarsar. Geç de olsa, en azından ölmeden önce babalarıyla gerçek bir bağ kurabilmiş olmaları tek tesellileridir. Gülben ve Safiye, bu süreçte babalarını bir anlamda yeniden tanırken bir yandan da doktor hanımın da desteğiyle duygularıyla yüzleşirler. Zaman geçer, hayat yavaş yavaş normale dönerken Ceylan ve Han arasındaki dengeler de değişir. Ceylan’ın beklentisi nettir ancak Han bunu karşılayabileceğinden emin değildir.
Bu sırada Ege’nin okulda elde ettiği bir başarı Neriman’ı çok heyecanlandırır ama Ege karşısına çıkan fırsatı elinin tersiyle itmeye kararlıdır. Sonunda Naci’nin doğum günü gelir çatar. Safiye büyük bir sürpriz hazırlar. Naci, bu büyük sürpriz karşısında mutluluk içindeyken, Safiye'nin asıl hediyesini sonraya sakladığından habersizdir.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!