Masumlar Apartmanı 69. son bölümde Hikmet öldü mü? İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 69. son bölümde Hikmet öldü mü İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2022 03:55

Masumlar Apartmanı 69. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Bir haftalık aranın ardından seyirci karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nın 10 Mayıs tarihli son bölümünde Masal’ın doğumu tüm aileye yeni bir umut getirirken, Ceylan’ın yeni sergisi Han için adeta sınava dönüştü. Dizinin final anında Safiye ve Gülben'le kayığa binen Hikmet'in kendinden geçmesi akıllara Hikmet öldü mü? sorusunu akıllara getirdi. İşte, Masumlar Apartmanı son bölüm full HD izleme ekranı ve 69. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı. Trt1 ekranlarında 10 Mayıs Salı akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nda bu hafta Gülben’in, bebeği konusunda Safiye haricinde kimseye güvenememesi dikkat çekerken tüm apartman sakinlerinin pikniğe gitmesi mutlu anları ekranlara getirdi. Dizinin final anında Hikmet'in ölüp ölmediği soru işaretlerine neden oldu. Tüm bunların ardından dizinin son bölüm izleme ekranı yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM EKRANI

MASUMLAR APARTMANI 69. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masal’ın doğumu, hem aile hem de apartman sakinleri için yepyeni bir umudun simgesi olur. Naci, Safiye’nin en önemli kurallarından birini daha aşmayı başarır. Bir yandan da Safiye’nin bebekle kurduğu bağı gördükçe, birlikte bir çocukları olması arzusu giderek güçlenir. Safiye’nin bu konudaki hisleri ise çok başkadır. Tüm zamanını Masal’a ayıran, uyumaya bile direnen Gülben’in, bebeği konusunda Safiye haricinde kimseye güvenememesi başta Esat olmak üzere herkesin dikkatini çeker. Bu sırada doktorun söylediği bir şey, Gülben’in yetersizlik korkusunu tetikler.

Haberin Devamı

Han ve Ceylan, arkadaşlık sınırları içinde görüşmeye devam ederlerken Ceylan’ın yeni sergisinin açılışı gelip çatar. Bu sergi, Han için adeta bir sınav olacaktır. Nihayet tüm apartman sakinleri, o çok istedikleri pikniğe giderler. Ancak, mutluluk ve neşe içinde geçen günün sonunda olacaklardan habersizdirler.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!