Masumlar Apartmanı 67. son bölüme Safiye'nin büyük değişimi damga vurdu! İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Masumlar Apartmanı 67. son bölüme Safiyenin büyük değişimi damga vurdu İşte Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2022 03:40

Masumlar Apartmanı son bölüm izle ekranı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan ve her salı izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı'nın 19 Nisan tarihli 67. son bölümünde iyileşme yolunda önemli kayda değer bir yol katetmiş olan Safiye'nin annesinin kıyafetlerinden kurtulup yeni kıyafetler giymesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Bambaşka bir görünüme kavuşan Safiye'nin dizinin final anında çöp dairede yeniden fenalaşması ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı 67. son bölüm full HD izleme ekranı ve bu hafta yaşananlar.

Haberin Devamı

Masumlar Apartmanı 67. bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında salı akşamı seyirci karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nda bu hafta Han'ın köpeğini kabul etmeyen Safiye en büyük desteği Naci'den görürken, Ceylan'ın Han'la yeniden barışması ise dikkat çekti. Hikmet’in köpeği unutması sonucu çöp daireye giren Safiye etrafı dağınık bulunca yeniden kriz geçirdi. Tüm bunların ardından dizinin son bölümü erişime açıldı.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLEME EKRANI

MASUMLAR APARTMANI 67. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, her ne kadar iyileşme yolunda kayda değer bir yol katetmiş olsa da evde bir köpeğin varlığını kabul etmesi söz konusu değildir. Bu durum Han’la aralarında ciddi bir restleşmeyle sonuçlanır. Bu sırada Naci, Safiye’nin bir başka zorluğu daha aşmasına destek olur. Hatırlattığı bir şey ise, Safiye’yi bugüne kadar ertelediği bir adımı atması için cesaretlendirir. Han, bir yandan Kurşun’u ablasına kabul ettirme derdine düşmüşken, diğer yandan da Ceylan’ın sıkıntılarını, ona sezdirmeden de olsa giderebilmek için çabalar. Han’ın yaptıkları, belki de ilk kez Ceylan’ın ona farklı bir gözle bakmasını sağlar. O sırada Hikmet’in yaşadığı bir unutkanlık anı, Safiye için adeta bir faciayla sonuçlanacaktır.

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!