Masumiyet dizisi Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut'un hikayesi mi?

Güncelleme Tarihi:

Masumiyet dizisi Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulutun hikayesi mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2021 13:26

Masumiyet dizisiyle birlikte Münevver Karabulut cinayeti bir kez daha gündeme geldi. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'lı Masumiyet dizisinin Cem Garipoğlu tarafından canice katledilen Münevver Karabulut'un dramatik hikâyesinden yola çıkılarak yazıldığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Ekran macerasına yeni başlayan ve gerek konusu gerekse kadrosuyla sosyal medyaya da konu olan Masumiyet dizisi akıllara yeniden Münevver Karabulut cinayetini getirdi. 

"Masumiyet"te kendisinden 16 yaş küçük olan bir üniversite öğrencisini hamile bıraktıktan sonra canavarca hislerle darp edip yol kenarına atan İlker karakterinin (Serkay Tütüncü) Cem Garipoğlu'nun hikâyesinden yola çıkılarak yazıldığı öne sürülüyor. 

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ

3 Mart 2009 akşamı Münevver Karabulut'un cansız bedeni çöp toplayıcı bir kişi tarafından çöp konteynerinde parçalanmış hâlde bulundu. Yapılan adli tıp incelemesi sonucunda başı gövdesinden ayrılmadan önce bıçak darbeleriyle yaralandığı, daha sonra öldüğü tespit edildi. Dava sonucunda Cem Garipoğlu 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde Silivri'de cezasını çektiği 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!