MasterChef'te yedeklere kim girdi, kim kazandı? İşte MasterChef'te yedeklere giren isimler

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte yedeklere kim girdi, kim kazandı İşte MasterChefte yedeklere giren isimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2022 07:28

TV8 ekranlarında yayın hayatında devam eden MasterChef Türkiye'de 18 kişilik ana kadro belli oldu. MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna seçilen 18. yarışmacı Serpilay olmuştu. Öte yandan yedek kadroya 3. gruptan girecek isimler dün akşam belli oldu. Peki, MasterChef'te kim kazandı? MasterChef'te yedeklere kim girdi?

Haberin Devamı

MasterChef'te kazanan isim belli oldu. 2022 sezonuna başlayan MasterChef Türkiye'nin 21 Ağustos tarihli bölümünde heyecan devam etti. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri rakiplerinden daha başarılı yapan bir yarışmacılar yedeklerde yer aldılar. İşte,

MasterChef Türkiye'nin son bölümüde, üçüncü grup için yedekler yarışı geride kaldı. Jüri üyeleri, adaylardan en iyi sarmayı yapmalarını istedi.

İki aşamalı yedekler bölümde ikinci turunda da en iyi tabakları çıkaran iki isim 5 kişilik yedekler kadrosunda yer alıyor.

İlk turda 20 adet etli sarma yapmaları istendi. Bu tur sonunda Makbule, Görkem ve Sema başarılı oldu.

İkinci aşamada ise mozarella ile yaratıcı lezzetler yapıldı. Yedekler için ikinci turda başarılı olan 2 isimden ilki Göktuğ, ikincisi ise Cenkay olarak açıklandı.

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN SON İSİM KİM OLMUŞTU?

MasterChef Türkiye 2022 ana kadrosuna seçilen 18. yarışmacı Serpilay olmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!