MasterChef'te ana kadroya giren son isim belli oluyor... İşte MasterChef 82. yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte ana kadroya giren son isim belli oluyor... İşte MasterChef 82. yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 02:27

MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği MasterChef Türkiye'nin 82. yeni bölüm fragmanında ana kadro yarışmacı seçimi ekranlara yansıdı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef 2 Ekim Cumartesi akşamı son yarışmacıyı seçmek için son kez tadım yapacaklar. Yedek yarışmacı kadrosunda yer alan yarışmacılar ise MasterChef 2021'in ana kadrosuna girmek için mücadele verecek. İşte, MasterChef 82. yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

MasterChef ana kadro seçimi heyecanı devam ediyor. TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye 2 Ekim Cumartesi akşamı ana kadro mücadelesi ile yayınlanacak. Pelin'in geçen hafta kadroya girdiği yarışmada bu kez son yarışmacı seçilecek. MasterChef Türkiye'nin ekranlara geldiği 82. bölüm fragmanında yarışmacıların yaşadığı zorlu anlar dikkat çekti.

MASTERCHEF TÜRKİYE 82. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

MasterChef 81. bölümde oynanan 3. dokunulmazlık oyununun ardından günün daha az başarılı tabağını yapan iki isim potaya girdi. Bireysel dokunulmazlığı alan Emre eleme potasına Ateş'i gönderdi.

Haberin Devamı

Kırmızı takımda yapılan oylama sonrası en çok yazılan Safanur oldu. Böylece MasterChef 6. eleme adayı da Safanur olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!