MasterChef Yağız'ı kızdıran 'Friendmaster' yorumu! MasterChef Yağız: 'Ben öyle kıvıracak bir adam değilim'

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Yağızı kızdıran Friendmaster yorumu MasterChef Yağız: Ben öyle kıvıracak bir adam değilim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2022 18:05

Masterchef Yağız, bu yıl da ilgiyle takip edilen yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olmaya devam ediyor. İlk hafta mavi takım kaptanlığını ve dolayısıyla dokunulmazlığı alan MasterChef Yağız Özçelik, son olarak Burak Kaya tarafından söylenen 'Friendmaster' yorumuna tepkisiyle gündem oldu. Diğer erkek yarışmacılarla aralarında grupların oluştuğu belirtilen MasterChef Yağız, bu çıkışa ateş püskürdü. Peki, MasterChef Yağız kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef 2022 yarışmacısı Yağız Özçelik hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

MasterChef Yağız, bu hafta karşı takımda yer alan Burak Kaya'nın 'friendmaster'sözlerine karşı tepkisini koydu. Yarışmada gruplaşmaların olduğunu ima eden MasterChef Burak Kaya ile Yağız Özçelik arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Masterchef Yağız, gelen 'friendmaster' yorumuna, " Karşı taraftan saçma sapan ithamlar alıyoruz. Ben öyle kıvıracak bir adam değilim" sözleriyle tepkisini gösterdi.

MASTERCHEF YAĞIZ KİMDİR?

22 yaşındaki Yağız Özçelik yarışmaya Düzce’den katılıyor. Aşçı olan Özçelik lisede eğitimini Turizm alanında tamamlamış. İlk turda şeflerden üç evet alan Yağız Özçelik bebek sebze yatağında levrek yapmıştı. MasterChef ana kadroya girmeyi başaran MasterChef Yağız, ilk hafta mavi takım kaptanlığını ve dokunulmazlığı alarak yarışmaya başarılı bir giriş yaptı.

BAKMADAN GEÇME!