MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef'in son bölümüne potaya Serpilay Salkım damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChefin son bölümüne potaya Serpilay Salkım damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 01:41

MasterChef Serpilay'ın hayatı, yarışmanın son bölümüyle yeniden gündeme geldi. Kırmızı takımda yer alan MasterChef Serpilay, haftanın son eleme adayı seçilerek potaya girdi. Ana kadroya en son giren yarışmacı olan Serpilay Salkım, gastronomi mezunu ve kendi işletmesinde çalışıyor. Peki, MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Türkiye yarışmacısı Serpilay Salkım'ın hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Serpilay Salkım kimdir, sorusu ekran başındaki izleyenler tarafından merak konusu oldu. Bu hafta eleme adayı olan Serpilay'ın potadan çıkıp çıkmayacağı göstereceği performans ile belirlencek. Yarışmaya İzmir'den katılan yarışmacı, pastane ve hamurlu gıdalar ürünlerini yapmayı sevdiğini söylemişti. İzmir'de doğup büyüyen ve kendi işletmesi bulunan Serpilay Salkım, MasterChef'te eski yarışmacı Safanur Bol'un ikna etmesi ile katılmış.

MASTERCHEF SERPİLAY SALKIM KİMDİR?

Serpilay Salkım 25 yaşında ve kendi işletmesi var. Serpilay Salkım aslen İzmir'de doğup büyümüştür.

Yarışmacı daha çok pastane ürünlerini yapmayı seviyor. Serpilay Salkım, ana kadroya seçilen 18. isim olmuştu.

Eski yarışmacı Safanur Bol'un yakın arkadaşı olan MasterChef Serpilay, programa arkadaşının ikna etmesi üzerine katılmış. Danilo Şef'in restoranında Safanur ile konuşan Serpilay o gün MasterChef'te yarışmaya karar vermiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!