MASTERCHEF METİN KİMDİR, kaç yaşında, nereli? İşte ikinci yarı finalist olan MasterChef Metin Yavuz'un hayatı hakkında bilinmeyenler

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF METİN KİMDİR, kaç yaşında, nereli İşte ikinci yarı finalist olan MasterChef Metin Yavuzun hayatı hakkında bilinmeyenler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2023 02:16

MasterChef Metin'in hayatı, yarışmanın son bölümünde izleyenlerin dikkatini çekti. Bu sezonun şampiyon adaylarından olan MasterChef Metin Yavuz yarı finalist olmayı garantiledi. Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birincilik ödülünü elde eden Metin, bu sezon şeflerden 2 kez kaşık alarak performansıyla adından söz ettirmişti. MasterChef Metin 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşıyor. Peki, MasterChef Metin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, o isimle ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef 2022 yarışmacısı Metin Yavuz'un hayatı ve biyografisi gündemde yer almaya devam ediyor. Özellikle son bölümde gecenin birincisi olan Metin yarı finale çıkarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Metin Yavuz, daha önce yarışan Dilan ve Erkan’ın şefi olarak biliniyor. Aslen Bolu Mengenli olan Metin ana kadroya giren ilk isim olmuş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

MASTERCHEF METİN KİMDİR?

MasterChef 2022’nin iddialı isimlerinden olan Metin Yavuz, 24 yaşındadır. Bolu Mengenli olan Yavuz, Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. Ana kadroya giren ilk isim olmayı başaran yarışmacı, 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşmaktadır. MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turda da başarılı olan yarışmacı 3. tura yükselmişti.

Haberin Devamı

Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor. MasterChef Metin daha önce Dilan ve Erkan’ın şefi olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!