MASTERCHEF DUYGU KİMDİR, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Duygu Acarsoy hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu?

Güncelleme Tarihi:

MASTERCHEF DUYGU KİMDİR, kaç yaşında, nereli  MasterChef All Star Duygu Acarsoy hangi sezon yarıştı, kaçıncı oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2023 21:34

MasterChef Duygu kimdir, sorusu izleyenler tarafından merak konusu oldu. MasterChef Duygu Acarsoy kariyeri ve biyografisi ile dikkat çekiyor. Pastacılık yapan MasterChef Duygu'nun dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunuyor. Yarışmada kariyerinden çok özel hayatı ile öne çıkan ve dikkat çeken Duygu Acarsoy, araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki, MasterChef Duygu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

MasterChef Duygu kariyeri ve hayatı dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. MasterChef Türkiye 2020 yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Duygu Acarsoy 'beni aldattı' dediği nişanlısı Uğur Atun ile evlenmiş ve aile arasında gerçekleşen nikaha MasterChef yarışmacılarından Berker, Sedat ve Gülşah da katılmıştı. İşte, MasterChef Duygu hakkında detaylı bilgiler

MASTERCHEF DUYGU KİMDİR?

35 yaşında olan Duygu Acarsoy, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları'ndan mezun oldu. Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapıyor. Yarışmaya Ankara’dan katılan Duygu, aslen Muğlalı. İspanya ve Almanya’da eğitimler alarak bir çok yerde şef olarak çalıştı.

Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi alan yarışmacının ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunuyor. Yumurtayla en iyi sunumu ve tekniği uygulayan Duygu 16’ya giren ikinci isim olmuştu.

Haberin Devamı

Duygu AHEP Üniversitesi'nde eğitmen şef olarak görevini devam ettiriyor.

MASTERCHEF DUYGU NE ZAMAN YARIŞTI?

MasterChef Duygu, yarışmanın 2020 ayağında mücadele vermişti. Yarışmada hayat hikayesi ile dikkat çeken isimler arasında yer almıştı.

BAKMADAN GEÇME!