MasterChef Burak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Burak Revanbahş hakkında merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Burak kimdir, kaç yaşında, nereli İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Burak Revanbahş hakkında merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2022 01:25

MasterChef Burak hayatı ve biyografisi ile izleyenlerin gündemine geldi. Ana kadro yarışmacı seçimlerinin devam ettiği MasterChef Türkiye'nin 11. yarışmacısı Burak Revanbahş oldu. Üç eleme turundan da geçerek ana kadroya ismini yazdıran MasterChef Burak, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde eğitim aldı. Yüksek Lisans eğitimine devam eden yarışmacı, 4 senedir mesleğini gerçekleştiriyor. Peki, MasterChef Burak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Burak Revanbahş hakkında merak edilenler.

Haberin Devamı

MasterChef Burak kimdir? sorusu ana kadroya seçilmesinin ardından dikkat çekti. Yarışmanın yeni ismi olan Burak Revanbahş eleme turlarında hünerlerini gösterip önlüğün sahibi oldu. Hayallerine bir adım daha yaklaşan MasterChef yarışmacısı Burak Revanbahşi Etiler Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’nden sonra üniversitede Gastronomi eğitimi aldı. 26 yaşındaki MasterChef Burak iddiası ile öne çıkıyor.

MASTERCHEF BURAK REVANBAHŞ KİMDİR?

Burak Revanbahş, 26 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katıldı. 4 senedir profesyonel olarak aşçılık yapan MasterChef Burak Revanbahş, Liseyi Etiler Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’nde okudu. Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 2018’de mezun olmuştur.
Şu anda aynı üniversitede Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Haberin Devamı

Burak Revanbahş MasterChef Türkiye 2022 yarışması elemelerinde, ‘Kazananlar bahane üretmez, bahane üretmeye değil kazanmaya geldim" sözleriyle iddialı bir giriş yapmıştı. Şimdilerde ise MasterChef ana kadroya girebilmek için yarışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!