MasterChef ana kadroya kim girdi, kim kazandı? İşte 10 Ağustos MasterChef Türkiye 9. yarışmacısı ve gecenin birincisi

Güncelleme Tarihi:

MasterChef ana kadroya kim girdi, kim kazandı İşte 10 Ağustos MasterChef Türkiye 9. yarışmacısı ve gecenin birincisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 19:31

MasterChef'te kim kazandı, sorusu dün gece yanıt buldu. 2022 sezonuna hızlı başlayan MasterChef Türkiye'nin 10 Ağustos tarihli son bölümünde final turu eleme heyecanı devam etti. 18 kişilik ana kadroya girmek için yarışmacı adaylarının ikili etapta mücadele verdiği eleme turunda, Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri rakiplerinden daha başarılı yapan bir yarışmacı MasterChef'te 9. yarışmacı oldu. Rekabet dolu gecenin yemekleri ise Kilis tava ve çilek ile yaratıcı tabak oldu. Peki, MasterChef'te ana kadroya kim girdi? İşte, dün gece birinci olan isim.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında 2022 sezonu ile yayınlanan MasterChef Türkiye'de ana kadro yarışmacı seçimleri 10 Ağustos tarihinde devam etti. İkinci grupta yer alan yarışmacıların karşılaştığı final eleme turunda daha önceki elemelerden geçen yarışmacılar bir kez daha şeflerin karşısında hünerlerini gösterdi. İlk etapta Kilis tava yemeğini yapan yarışmacılardan başarılı olan isimler Şule, Yağız, Rukiye, Vural, Tayfun, Ayşegül, İbrahim oldu. İkinci tur olan çilek yaratıcılık tabağında ise Tayfun gecenin birincisi olarak MasterChef ana kadrosuna adını yazdırdı.

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Ana kadro mücadelesi veren 16 kişiden oluşan yarışmacı adayları, iki aşamadan oluşan final turuna çıktı. Danilo, Mehmet ve Somer Şef gecenin ilk etabında yarışmacı adaylarından Kilis tava yemeğini hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonrası uzun bir değerlendirme yapan şefler ilk etabı geçen isimleri açıkladı. Bu yarışmacılar Şule, Yağız, Rukiye, Vural, Tayfun, Ayşegül, İbrahim oldu.

Haberin Devamı

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu defa 7 yarışmacıdan çilek ile yaratıcı bir yemek hazırlamalarını istedi. Bu zorlu turda da verilen süre 40 dakika oldu.

Süre bitimi ile şefler hazırlanan yemeklerin tadına bakarak değerlendirme yaptı. İkinci etapta en başarılı tabağı yapan üçlü Yağız, Tayfun, Ayşegül oldu. Şeflerin oy birliği ile rakiplerinden daha başarılı tabak hazırlayan Tayfun MasterChef 2022'nin 9. yarışmacısı seçildi.

MasterChef ana kadroya kim girdi, kim kazandı İşte 10 Ağustos MasterChef Türkiye 9. yarışmacısı ve gecenin birincisi

MASTERCHEF YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef Türkiye 2022 ana kadro seçimleri için final turları geçtiğimiz hafta pazartesi günü başladı. Hafta başından itibaren kadroya katılan isimler; Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma ve Melih olmuştu.

Bu hafta ise kadroya giren isimler Büşra ve Fatmanur olmuştu. Son olarak kadronun yeni yarışmacısı Tayfun olarak belirlendi.

ELEME TURU NASIL OLACAK?

Final turu öncesi yarışmacı adaylarına açıklama yapan Somer Şef 16 kişilik yarışmacı adayları arasından her gün bir ismin ana kadroya seçileceğini söyledi. 3. turun 6 gün devam edeceğini belirten Somer Şef kazananların balkona çıkıp kadroya garantileyeceğini ifade etti.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BAKMADAN GEÇME!