MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2019 16:18

MasterChef Türkiye'yenin genç yarışmacısı Alican Sabunsoy'un kim olduğu yarışmanın takipçileri tarafından merak ediliyor. Aslen Adanalı olan ve aşçılık yapan Alican Sabunsoy, şimdiden yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Peki, MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de bu hafta yarışmaya dahil olan Alican Sabunsoy'un kim olduğu ve kariyeri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte, MasterChef yarışmacısı Alican Sabunsoy'un hakkında bazı bilgiler...

Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 Adana doğumlu. İlköğrenimini burada tamamlayan Alican Sabunsoy, sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor.

Kendine bir şeyler katmak adına sık sık farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a taşındı. Alican Sabunsoy MasterChef Türkiye'de şampiyon olmak için mücadele ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!