Kubilay Aka: Bu filmde oynamasam içimde ukde kalırdı

Güncelleme Tarihi:

Kubilay Aka: Bu filmde oynamasam içimde ukde kalırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2023 09:35

Kubilay Aka’nın başrolünde yer aldığı tarihi film “Zaferin Rengi”, 16 Şubat’ta vizyona girecek. Aka, bir Fenerbahçeli olarak filmde rol aldığı için gurur duyduğunu söyledi: “Bu filmde yer almasaydım gerçekten içimde ukde kalırdı. Bu yapımda olmak benim için bir görevdi.”

Haberin Devamı

Kubilay Aka önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Aka, başrolünde yer aldığı “Zaferin Rengi” filminin 16 Şubat 2024’te vizyona gireceğini söyledi ve ekledi:

“Filmin çekimleri daha çok İstanbul dışında yapıldı. İzmit’teki bir platodaydık. Yönetmenimiz ve filmin kadrosundaki oyuncular, usta isimler olduğundan bütün duyguları yaşadık. Fenerbahçe’nin İngiliz takımına karşı zaferin duygusunu da... Bu film ve kadroda yer almasaydım gerçekten içimde ukde kalırdı. Hem Fenerbahçeli hem de bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu filmde olmak benim için bir görevdi. Umarım güzel bir şeyler çıkar.”

Kubilay Aka: Bu filmde oynamasam içimde ukde kalırdı

Oyuncu, rolü için nasıl 16 kilo verdiğini de şu sözlerle anlattı: “Fiziki şeyler işin kolay kısımları. Genelde rolün duygusunu verebilmek ve seyirciye samimi gelebilmek benim için daha önemli. Kilo verdim ama şimdi de kilo almaya çalışıyorum. Bunlar oyunculuğun zorlukları değil, geride güzel anılar bırakıyor. Aç geziyorsunuz, salatalık yiyorsunuz sürekli... Yemek yemeyi çok seven biri olarak acısını şimdi çıkarıyorum.”

Haberin Devamı

İLİŞKİDE ÖNEMLİ OLAN KALPTİR

Kubilay Aka, “Hayranımla da aşk yaşayabilirim” açıklaması hakkındaki sorulara ise şu yanıtı verdi: “İnsan ayırmıyorum demiştim aslında. ‘Aman hayranımmış, aman ünlüymüş’ bu şekilde insanları ayırmayı doğru bulmuyorum. Önemli olan kalp ve duygudur. Ben duruma bu şekilde bakıyorum.”

Kubilay Aka’nın rol aldığı “Zaferin Rengi”, İngiliz işgal kuvvetleri kumandanı General Harington’ın İstanbul’dan ayrılırken kendi adına düzenlediği futbol maçında Fenerbahçe’nin İngiliz takımına karşı zaferini anlatıyor.

Kubilay Aka: Bu filmde oynamasam içimde ukde kalırdı

HUGH JACKMAN İLE OYNAMAK İSTİYORUM

Kubilay Aka, İtalya’da kısa film çektiğini ve yurtdışında iş yapmaya çalıştığını belirtti: “Umarım daha üst düzey şeyler yaparım. Haluk Bilginer bu konuda bizim önümüzü açtı. Hugh Jackman ile birlikte oynama hayalim var. Umarım bir gün gerçekleşir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!