Kraliçe dizisinin konusu nedir? Kraliçe dizisinin oyuncuları ve kadrosu hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Kraliçe dizisinin konusu nedir Kraliçe dizisinin oyuncuları ve kadrosu hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2023 11:13

Kraliçe dizisinin konusu, oyuncuları ve kadrosu merak uyandırıyor. Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Peki, Kraliçe dizisinin konusu nedir ve oyuncuları arasında kimler var? İşte, Kraliçe oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kraliçe dizisinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Gökhan Alkan oldu. Dizi, yakın zamanda Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. İşte, Kraliçe dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler

KRALİÇE DİZİSİ OYUNCULARI

Kraliçe dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 tarihinde Eskişehir’de doğmuştur.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, ilk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. 2021’de ise Aşk Mantık İntikam dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Kraliçe dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan, 8 Aralık’ta İstanbul'da dünyaya gelmiş, Kocaeli Üniversitesi’nden Otomotiv Mühendisi olarak mezun olmuştur. MSM ActorStudio bünyesinde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra, Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda 2 sezon bir çok farklı rolde yer almış, akabinde bir grup arkadaşıyla beraber kendi tiyatrosunu kurmuştur. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasp karakteriyle televizyon dünyasına adım atan Gökhan Alkan, sırasıyla “Her Şey Yolunda Merkez”, "Gurbette Aşk Bir Yastıkta”, "Kocamın Ailesi”, “Seviyor Sevmiyor” , “Kalp Atışı”, “ Zengin ve Yoksul” adlı dizilerde rol almıştır. 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards Özel Ödülü'nün sahibi olan oyuncu, “Kalp Atışı” adlı dizide başrolü paylaştığı Öykü Karayel ile birlikte, 2017 yılında Altın Kelebek "En İyi Dizi Çifti” ödülüne layık görülmüştür.

Haberin Devamı

KRALİÇE DİZİSİ KONUSU

Ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu olan Kraliçe’nin yönetmen koltuğunda kimin olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

BAKMADAN GEÇME!