Kısmetse Olur eleme bölümde iki çift ayrılıyor! Didem Delen bayılıyor

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur eleme bölümde iki çift ayrılıyor Didem Delen bayılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 07:47

Kanal D'nin farklı formatıyla adından söz ettiren programı Kısmetse Olur eleme bölümüne saatler kaldı. Bir gün gecikmeli yayınlanacak olan final bölümüne çiftlerin ayrılığı damga vuracak. Kısmetse Olur 19 Aralık final bölümünde Didem ve Adnan arasındaki gerginlik tavan yapıyor, Didem yüzüğü çıkartıp atıyor. Gerginliğe dayanamayan gelin adayı baygınlık geçiriyor. İşte, Kısmetse Olur final fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur final günü belli oldu, eleme fragmanındaki görüntüler şaşkınlık yarattı! Kanal D'nin her bölümüyle büyük ses getiren yarışma programı Kısmetse Olur'un finaline bu kez gelin adaylarından birinin baygınlık geçirmesi damga vuracak. Yaşadığı gerilime dayanamayan gelin adayı, bayılacak! Peki, hangi çiftler final bölümünde ayrılık kararı alacak? İşte, Kısmetse Olur haftanın finali olan eleme bölümü fragmanı! 

Kısmetse Olur'da bu hafta kim birinci oldu sorusu dün gece belli oldu. Haftanın birincileri Aycan ve Onur çifti oluyor, romantik ödülde aşk dolu anlar yaşadı ancak 19 Aralık fragmanının yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Bugün yayınlanması beklenen eleme bölümüne dair bir ipucu gelmemesi de merak uyandırdı. Peki,  Kısmetse Olur eleme bölümü ne zaman? 

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 18 Aralık tarihli eleme bölümü merakla beklenirken, Kanal D'nin resmi sitesi üzerinden yayımlanan yayın akışı şaşırttı. Normalde dün gece yayınlanması gereken Kısmetse Olur eleme bölümü yerini halk oylamasına bıraktı. Buna bağlı olarak Kısmetse Olur eleme bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Kanal D'nin resmi sitesinde yer alan yayın akışı programında eleme bölümüne dair bir ipucu verilmedi ancak saat 12.45'te yayınlanacak olan 19 Aralık Kısmetse Olur bölümünde eleme yapılabileceği düşünülüyor.

FİNAL FRAGMANI YAYINDA

Kanal D'den bu soruyla ilgili bir açıklama yapılmasa da, geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümü fragmanı eleme bölümüne dair önemli ipuçları veriyor. İşte, Kısmetse Olur final fragmanı ve haftaya damga vuran olaylar!

Kısmetse Olur final fragmanı da izleyicileriyle buluştu. Finalde kavgaya tutuşan 2 çift yollarını ayırma kararı aldığı dikkat çekerken Didem'in baygın geçirmesi meraklandırdı. Peki, fragmanda başka neler yaşanıyor? Adnan'ın sürekli ayrılık açıklamaları yapmasından bunalan Didem, yüzüğü çıkartıp masaya koydu. Evin bir diğer çifti Gökhan ve Rabia arasında da kızılca kıyamet koptuğu görülürken sunucu Seda Akgül'ün ayrılık açıklaması şaşırttı. Akgül, "Finalden önce evde 3 çiftimiz vardı, şu anda ise tek bir çift kaldı: Onur ve Aycan" açıklamasında bulunması merak uyandırdı. Peki, Kısmetse Olur evinin popüler çiftleri neden ayrılıyor? İşte, Kısmetse Olur final haftanın final fragmanı!

Haberin Devamı

FİNAL FRAGMANI YAYINLANMIŞTI

Kısmetse Olur'un 18 Aralık akşamı yayınlanacak olan haftanın finali fragmanı yayınlanmış ancak yaşanan terör olayları nedeniyle haftanın finali ertelenmişti. Fragmanda yer alan görüntülerde programın sunucusu Seda Akgül kavgaya tutuşan 2 çiftin ayrılık kararı aldığını açıklarken finale 3 çift ile başladıkları ancak sadece 1 çiftin kaldığını duyurmuştu. Adnan'ın ayrılık ile ilgili açıklamalar yapmasından sıkılan Didem, yüzüğünü çıkarıp masaya koyarken yaşanan gergin dakikaların ardından Didem'in baygınlık geçirmesi evde panik havasına neden oldu.

Haberin Devamı

HAFTAYA DAMGA VURAN OLAY

Son haftalarda sürpriz gelişmeleri ve elemeleriyle şaşırtmaya devam eden Kısmetse Olur'da bu hafta diskalifiye şoku yaşandı. Programın popüler damat adayı Semih Kurtulmuş, yarışma kurallarına uygun hareket etmediği gerekçesiyle diskalifiye edildi. Programın popüler gelin adayı Hazal ile ilişki içerisinde olan Semih, geçen haftanın finalinde ani bir karar alarak programdan ayrılmıştı. Tanıma yolunda olduğu gelin adayının isminin yazılmasına tepki gösteren Semih, Hazal ile birlikte Kısmetse Olur evini terk etmişti. Herkes, Semih'in akıbetini merak ederken program sunucusu Seda Akgül'ün hafta içerisinde yaptığı açıklama diskalifiye iddialarına yanıt oldu. İddiaları doğrulayan Akgül, Semih'in eve dönmesinin mümkün olmadığını ifade ederken gelin adayı Hazal'ın Kısmetse Olur'a dönüşü için yeşil ışık yaktı. 

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ HAFTA YAŞANANLAR

Kısmetse Olur'un son eleme gecesi de yaşanan terör olayları nedeniyle hafta sonunda değil, 14 Aralık Salı günü yapıldı. Geçen haftaki eleme bölümü her zamankinden farklıydı, çünkü "Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusuna yanıt 3 isim birden oldu. Kısmetse Olur eleme bölümünün ilk dakikalarında kaç kişinin eleneceğin yazan kutuyu gösteren Seda Akgül, sürpriz bir elemenin sinyalini verdi. Özel bir final olacak açıklamasında bulunan Seda Akgül, toplamda 3 kişinin gidebileceğini söyledi. Hafta içerisinde halk tarafından korunan Didem ve Adnan'ın yanı sıra diğer yarışmacılar tarafından korunan Semih ve evin en yeni gelin adayı Sibel'in ismi yazılamadı. Kısmetse Olur adayları arasında yapılan oylama sonucunda elemeye kalan ilk aday Şahin, ikinci Esra, üçüncü Onur ve son aday Hazal oldu. Kısmetse Olur’da evde kalacak ismi belirleyen ise 10 bin TL'lik çeki alan isim oldu. 10 bin TL’yi alan isim Adnan Kızıltaş oldu, Kızıltaş Onur'u korudu. Bu nedenle eleme potasına kalan Hazal, Şahin ve Esra oldu. Tanıma yolundaki gelin adayının elenmesini kabullenemeyen Semih de evi terk etti. 

BAKMADAN GEÇME!