Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur'a veda eden isim...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu hafta kim elendi Kısmetse Olura veda eden isim...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 10:03

Kısmetse olur kim elendi? sorusuna yanıt dün gece geç saatler geldi. Sert diyalogların yaşandığı haftanın finali bölümünün sonlarına doğru duygusal anlar yaşandı. Kısmetse Olur’da bu hafta eleme potasına kalan Onur ve Sibel oldu. Kutudan çıkan karar ise herkesi şaşırttı. Peki, Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yine duygusal bir eleme bölümüyle izleyici karşısına  Diskalifiyeleri, sürpriz elemeleri ve şaşırtıcı aşklarıyla adından söz ettiren Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde hafta içerisinde gerilen Aycan ve Onur, aralarındaki tartışmayı haftanın finaline de taşırken; Gökhan ve Sibel yine zor bir sınav verdi. Peki, Kısmetse Olur'a bu hafta kim veda etti? Elenmek isteyen kim? İşte, bu haftanın eleme bölümünden detaylar!

Kısmetse Olur’da  eleme stresi yaşayacak adaylar elenen ismi belirlemek için oy kullandı. Yarışmacılar yaptıkları oylamanın ardından listede en çok adı bulunan Sibel ve Onur eleme potasına kaldı. Kendisi evden gitmek isterken tanıma yolunda olduğu damat adayının eleme potasına kalması gelin adayı Aycan’ı gözyaşlarına boğarken; yeniden ayrılma ihtimali bulunan Sibel-Gökhan Sara çifti de duygusal anlar yaşadı. Nefeslerin tutulduğu anda kutudan çıkan zarf herkesi şaşırttı. Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde “Eleme yok” isimli zarfı açan Seda Akgül bu hafta hiçbir yarışmacının eve veda etmeyeceğini duyurdu. Böylece her iki çift te rahat bir nefes aldı. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Gelin adayı Aycan, bir yandan gözyaşı dökerken bir yandan da damat adaylarının kendisini elemesini istedi. Öte yandan hafta içerisinde bir kriz yaşayan Tankut ve Tuğçe'yle ilgili ilginç bir yorum yapıldı. Eve Sibel için gelen Ünal, Tuğçe'nin kendine söylediği bir şeyi herkesin içerisinde dile getirdi.

HALK OYLAMASI BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Kısmetse Olur halk oylaması sonuçları elemeden hemen önce 28 Ocak Cumartesi günü açıklandı. Gelinler evinden Didem, damatlar evinden ise Adnan birinci oldu, böylece iki isim bir hafta daha evde kalmayı garantiledi. Çift olarak evde kalmayı garantileyen ikili, romantik yemeğe çıktı. Halk oylaması sonucu Kısmetse Olur eleme bölümleri için büyük önem taşıyor, birinci çıkan isim evini koruma altına alabiliyor.

Haberin Devamı

ESKİ ADAY EVİ KARIŞTIRDI

Kısmetse Olur'da bu hafta yine bir diskalifiye şoku yaşadı. Berker'e gönderilen börek ve notlar damga vurdu. Gizemli börek ve notların sahibi eski gelin adayların Serap çıktı. Berker ve eski gelin adayı Serap’ın program dışında görüştüğü öğrenildi. Dışarıda başka bir gelin adayıyla görüştüğü öğrenilen Berker, diskalifiye edildi.

BAKMADAN GEÇME!