Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte, Kısmetse Olur'a veda eden o isim!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi İşte, Kısmetse Olura veda eden o isim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 07:41

Kısmetse Olur 15 Ocak Pazar gecesi bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme oylaması sonucunda 3 oy alan Barış ve 4 oy alan Gizem, eleme potasına kalan isimler oldu. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? Bu sorunun yanıtını sms birincileri belirledi, iki isim arasından en çok oyu alan Onur, evini korudu ve eve veda eden isim gelin adaylarından biri oldu. İşte, Kısmetse Olur 15 Ocak eleme bölümü detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü 15 Ocak Paza gecesi ekrana geldi. Sevilen evlilik programının dünkü bölümünde iki isim potaya kaldı. Damat adaylarından Barış, gelin adaylarından ise Gizem elenmesi yönünde potaya düşen isimler oldu. Kısmetse Olur'a veda edecek ismi belirleyen ise 10 bin TL'lik çekin gideceği isim oldu. Çeki alan isim evini koruma şansı elde etti. Peki, Kısmetse Olur 15 Ocak bölümünde kim elendi?

Haftanın birincileri gelin adayları arasından Didem, damat adaylarının birincisi ise Onur oldu. Eleme oylaması sonucunda 3 oy alan Barış ve 4 oy alan Gizem, eleme potasına kalan isimler oldu . Zarfın içinden çıkan sonuca göre Kısmetse Olur'da birinciliği alan evi koruyabilecekti. Didem ve Onur arasında yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan isim Onur oldu ve Kısmetse Olur'da bu hafta gelin adayı Gizem elendi. Diskalifiye olması beklenen Adnan ise uyarı aldı.. 

Haberin Devamı

Eleme bölümünde öne çıkan isim son 2 haftanın en çok konuşulan ismi Sibel oldu. Gelin adayını yakın arkadaşı Gökhan'a kaptıran Ünal Kaya ise, Sibel'in gece hayatını sevmediğini söylemesinin ardından daha fazla dayanamadı ve "Madem gece hayatını sevmiyorsun neden her gece dışardasın?" diye sordu. Öte yandan Gökhan'a aday olan bir diğer isim Tuğçe ve Sibel arasında da sesler yükseldi. İşte, Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun yanıt bulduğu geceden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının nefes kesen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dünkü bölümde çalan siren sesi, tekrardan tüm adaylara korku saçıyor. Çalan siren sesinin ardından Didem'in hıçkıra hıçkıra ağlaması ve Adnan'ın eve veda ediyor olarak gözükmesi izleyicilerin kafasında soru işareti yarattı. Bir süre ortalarda kaybolan damat adayı, eve döndüğün gülerek şaka yaptığını ifade etse de hem damat adaylarının hem de program sunucusu Seda Akgül'ün tepkisine neden oldu. Hafta içi tanıma yolunda olduğu gelin adayının kıyafetine tepkisini yumurta atarak gösteren Adnan, ihtar aldı. 

YENİ FRAGMAN

 

BAKMADAN GEÇME!