Kısmetse Olur'da kim elendi? Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim  elendi Aycan Kısmetse Olura geri mi dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 08:39

Kısmetse Olur'da kim elendi? Sorusu dün gece geç saatlerde yanıt buldu. Gergin ve tartışmalı geçen gecenin sonunda bir isim eve veda etti. Kısmetse Olur yeni fragmanı ise kısa sürede izleyicileriyle buluştu. 6 Mart tarihli yeni bölümde Aycan ve Onur cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Peki, Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor? İşte, tüm detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un dün gece ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Haftanın finaline damga vuran olay Adnan ve Didem tartışması oldu. Adnan'ın Farima'ya oy vermesi Didem'i çıldırttı. Gerilim dolu bir eleme gecesinin ardından eve veda eden isim belli oldu Haftanın finali bölümünün ardından Kısmetse Olur yeni bölümü merak konusu oldu. Kısa sürede yayımlanan fragmana damga vuran isim ise Aycan oldu. Kısmetse Olur 6 Mart Pazartesi yayınlanacak yeni bölümde, Onur Aycan'ın yanına Çorum'a gidiyor! Onur'u karşısında gören Aycan büyük bir özlemle onun boynuna sarılıyor. Peki,  Kısmetse Olur'da kim  elendi? Aycan Kısmetse Olur'a geri mi dönüyor? İşte, dünkü bölümde yaşananlar yeni bölümden ilk detaylar!

Kısmetse Olur 5 Mart haftanın finali programında yine yer yerinden oynadı. Adnan ile Didem arasında geçmişe ait defterler açıldı. Adnan ve Didem, Farima yüzünden tartıştı. Eve geldiği ilk günden bu yana Farima’dan hoşlanmayan Didem, Adnan’ın ona koruma vermesiyle çileden çıktı. Kısmetse olur'da bu hafta halk oylaması sonucu birinci seçilen isim Tuğçe oldu. Tuğçe'nin birinci olmasıyla elemeye kalan Ünal ve Farima arasından Kısmetse Olur'da veda eden isim Ünal Taylı oldu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

AYCAN KISMETSE OLUR'A GERİ Mİ DÖNECEK?

Kısmetse Olur'dan ayrılan ve ilişkileri sona eren çift Onur ve Aycan cephesinde beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Onur, aycan'ın evden topladığı eşyalarıyla birlikte Çorum'a onu görmeye gidiyor. Onur'un telefonuyla ona koşarak gelen Aycan ise çok heyecanlı olduğunu söylüyor. Onur'u görür görmez koşarak sarılan Aycan, onu çok özlediğini ve heyecandan ellerinin titrediğini belirtiyor. Yapım ekibinden aldığı özel izinle giden Onur'un soğuk tavırları ise dikkatlerden kaçmıyor. Aycan'ın sarılmasına karşılık soğuk duran Onur'u oraya gitmeye iten sebep neydi? Onur, barışmak için mi gitti yoksa ayrılığı yüz yüze konuşmak için mi?

 

Haberin Devamı

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR...

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!