Kırlangıç Fırtınası 3. bölüm fragmanı yayımda: Ülfet ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kırlangıç Fırtınası 3. bölüm fragmanı yayımda: Ülfet ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 14:42

Kırlangıç Fırtınası yeni bölümü merakla beklenirken yayımlanan fragman çarpıcı detayları gözler önüne serdi. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yaparak merakta bırakan Kırlangıç Fırtınası'nın bu akşamki 3. bölümünde Ülfet için ölümcül bir tuzak hazırlanıyor. Ülfet’in oğlunu bulana kadara asla durmayacağından emin olan Kudret, kirli oyunlarını sürdürüyor. İşte, Kırlangıç Fırtınası yeni fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kırlangıç Fırtınası yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dramatik dizisi Kırlangıç Fırtınası yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hayret verici anlar yer alacak. Yeni bölümde Fikret ve Kudret sırrı saklamak için ne kadar çaba gösterseler de konakta herkes teker teker öğrenmektedir. İşte, Kırlangıç Fırtınası 3. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Fikret ve Kudret sırrı saklamak için ne kadar çaba gösterseler de konakta herkes teker teker öğrenmektedir. Sultan ve Maksut çocukları için susmayı tercih edecekse de, Zehra’nın susmaya hiç niyeti yoktur. Zehra her ne kadar yıllardır gelini olsa da Fikret’in yapabileceklerinin sınırlarından henüz haberdar değildir. Ülfet’in oğlunu bulana kadara asla durmayacağından emin olan Kudret, bu işi kökten çözmeye karar verir. Acaba Ülfet Kudret’in ölüm kapanından kurtulabilecek mi? Şahin’in tehlikeyi atlatmasıyla birlikte Reyhan ve Akın’ın düğününün yapılmasına karar verilir. Ancak bütün aileyi düğün gecesi, dengeleri alt üst edecek kadar büyük bir sürpriz beklemektedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aslan Yılmazoğlu ile yaşadığı yasak aşk skandalının üzerini örtmek için yıllar önce Kırımlılar tarafından İngiltere’ye sürgüne yollanan Alev, doğum sırasında kaybettiğini sandığı kızı Perihan’ın hayatta olduğunu öğrendikten sonra soluğu Ankara’da alır. Perihan, Kırımlı malikanesinin müştemilatında, yıllardır anne ve babası olarak bildiği Müjgan ve İbrahim’le yaşamaktadır. Kızını bulmak için her şeyini ortaya koyan Alev sonunda Perihan’la karşılaşır.

Perihan, bir gün içinde büyüdüğü ve hep uzaktan baktığı varlıklı ve şaaşalı hayata kavuşmayı uman hırslı bir kızdır. Evin oğlu Kerim’e duyduğu tutkulu ve platonik aşkı her geçen gün daha da büyüyen Perihan, Kerim’in İpek’le yaşadığı aşktan habersiz hayallerine kavuşacağı günü bekler. Alev’in dönüşüyle Perihan hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır.

Haberin Devamı

Kızkardeşi Yasemin’in başına gelen felaketten sonra kalbini aşka kapatmış olan Simay Kırımlı, babasının da takdirini kazanarak işe giren Doruk’tan etkilenmeye başlar. Yasemin’in başına gelenlerin sorumlusunu bulmaya yemin eden Simay onun yanı başındaki Doruk Pamir olduğundan habersizdir.

BAKMADAN GEÇME!