Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Meral bıçaklanıyor

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Meral bıçaklanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 23:27

Kırgın Çiçekler dün akşam 99. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sürprizlerle dolu gelişmelerin olduğu Kırgın Çiçekler son bölümünde Meral’in cezaevi görüntüleri damga vurdu. Dolandırıcılık suçuyla yargılanan Meral, yaptıklarının cezasını en ağır şekilde aldı. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ise kısa sürede yayınlandı. İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Meral suçunu kabullenince, kızlar şoka girdi. Kader yurttan ayrılıp Macide ve Ejder'le yaşamaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. Yeni görüntüler son gelişmelerin hemen ardından geldi. Kırgın Çiçekler 100. bölüm fragmanına Meral'in bıçaklanma anı damga vurdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Meral suçunu kabullenince, kızlar şoka girer. Kader yurttan ayrılıp Macide ve Ejder'le yaşamaya başlar. Evde kutlama partisi verir. Partiye gelen Ali, Eylül'e aşkını itiraf eder. Zehra bu sefer Kader'e yaranmak için yeni planlar peşine düşer. Meral ise nereye gideceğini, ne yapacağını bilmez haldedir. Neriman açığa alınır, eşyalarını toplayıp yurttan ayrılır. Kızlar, Kader ve Meral'i barıştırmak isterken, Kader kimsenin beklemediği bir karar verir. Meral dolandırıcılıktan tutuklanır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meral, Kader'e her şeyi itiraf etmek isterken, Zehra onu vazgeçirmeye çalışır. Kızlar eski yurtlarından bir arkadaşlarının ölümüyle çok üzülür. Feride ve Ali olayın peşine düşer. Songül kızlara hamile olduğunu müjdeler. Haberi alan Güney, sevinçten deliye döner. Kader hayatındaki sır perdesini kaldırır. Neriman'ın akrabası olduğunu öğrenir. Ejder, gerçek torunun Kader olduğunu açıklar. Meral'in Kader'in yerine geçerek yalan söylediğini öğrenen kızlar büyük şok yaşarlar.

BAKMADAN GEÇME!