Kayıtdışı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kayıtdışı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 23:19

Kayıtdışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kayıtdışı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Nejat’ın yoğun bakımda olduğu haberiyle dünyası başına yıkılan Ali Kemal’e, bir darbe de Esra’dan geldi. Onun hakkında öğrendiği sır, ikili arasındaki ipleri kopma noktasına getirdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Kayıtdışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kayıtdışı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ekip, Nejat’ın intikamını almak için Cafer’in peşine düştü. Zeynep, anne ve babasının sır ölümünü aydınlatmaya kararlıydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Kayıtdışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kayıtdışı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nejat’ın yoğun bakımda olduğu haberiyle dünyası başına yıkılan Ali Kemal’e, bir darbe de Esra’dan gelecek, onun hakkında öğrendiği sır, ikili arasındaki ipleri kopma noktasına getirecektir. Ekip, Nejat’ın intikamını almak için Cafer’in peşine düşer. Zeynep, anne ve babasının sır ölümünü aydınlatmaya kararlıdır. Bu konuda, belki de güvenebileceği tek kişi olan Ali Kemal’den yardım ister. Orhan, Melek’e sürpriz bir teklifte bulunur. Başarısız geçen operasyon sonrası açığa alınan Melek’in, ona güvenmekten başka çaresi kalmamıştır. Orhan’ın ortaya çıkmasıyla uykuları kaçan Ekrem, sinsice bir plan yapar ve Orhan’ı yok etmesi için Adnan’ı görevlendirir. Adnan, peşine düştüğü adamın babası olduğundan habersiz işe koyulur. Ali Kemal ise, Orhan’ın, Ekrem’in bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökebilmek için eline geçen en büyük fırsat olduğunun farkındadır ve onlardan önce Orhan’a ulaşmak için elinden geleni yapacaktır... Kayıtdışı yeni bölüm

BAKMADAN GEÇME!