Kara Sevda yeni bölüm fragmanında Nihan sinir krizi geçiriyor

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda yeni bölüm fragmanında Nihan sinir krizi geçiriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 20:41

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı izleyicilerinin karşısına çarpıcı detaylarıyla çıktı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle finalde bırakan Kara Sevda’nın 57. bölüm fragmanında yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Nihan, sinir krizi geçiyor. Kemal ve Nihan, Ozan’ın katilini öğrenebilecek mi? Yeni bölümde neler olacak? İşte, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kara Sevda 57. bölüm fragmanında Nihan'ın durumu ciddi boyutlara ulaşıyor. Emir'in Kemal'e yönelik girişimleri giderek artarken, Nihan için durumlar artık çok zorlayıcı olmaya başlıyor. Kara Sevda 57. bölüm fragmanında ipuçları ardı ardına sıralanırken tuzaklar da eksik kalmıyor. Peki, Kara Sevda 57. bölüm fragmanında Emir, Kemal ve Nihan'a kuracağı tuzak ne yönde olacak? İşte, yeni bölümden detaylı bilgiler

Kara Sevda’nın son yayınlanan bölümünde Nihan ve Kemal, Ozan’ın katiliyle ilgili yeni ipuçları bulmuş, ikilinin beraber hareket ettiğini öğrenen Emir, akıllara zarar bir tuzak hazırlamıştı. Büyük aşkı bir kez daha imkansız kılmak isteyen Emir’in Zeynep’i yem ettiği anlar dizinin takipçilerinin nefeslerini tutmasına sebep olmuştu. Kara Sevda 57. bölüm ilk fragmanının yayınlanmasıyla birlikte yeni gelişmelere dair ilk ipuçları geldi. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, Kara Sevda yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Başrollerini Neslihan Atagül, Burak Özçivit ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Kara Sevda'da Emir’den son dakika hamlesi geliyor. Zeynep’in hamile olduğunu öğrenen Emir, şaşırtıcı bir şekilde geri adım atıyor. Ozan’ın katilini bir kez daha elinden kaçıran Nihan, daha fazla dayanamayarak sinir krizi geçiriyor ancak daha soğukkanlı davranan Kemal, son bir hamle daha yapıyor. Peki, ikili katilin Zeynep olduğunu öğrenecek mi? Emir, bebeği kabul edecek mi? Tüm bu soru işaretleri ve daha fazlası Kara Sevda 57. bölümünde belli olacak.

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nihan ise Galip Kozcuoğlu’yla Kemal’in özgürlüğüne karşılık pazarlık yapmaya gittiğinde Ozan’ın ölümüyle ilgili önemli bir ipucu yakalar. Nihan, Kemal ile görüşmenin bir yolunu bulduğunda, sevdiği adamın yaralarını sarmaya çalışırken, cinayetle ilgili öğrendiği ipucunu da Kemal’le paylaşır.Emir, Kemal’in en ağır şekilde cezalandırılması için her şeyi yaparken, Kemal’in bu davadan kurtulmasının tek bir yolu vardır; babalık davası açmak. Kemal, bu riskli adımı atarsa, önünde yeni bir yol haritası belirecektir. Kemal’in serbest bırakılması Emir’i çok öfkelendirir. Nihan ve Kemal, artık daha korkusuz ve hedefe odaklı ilerler. Onları ayırmak her geçen gün Emir için imkansız hale dönüşmektedir. En zor zamanlarında bile iki kara sevdalı, yaralarını aşkla sarar. Kemal, Nihan’a “benimle aşka dans et” dediğinde, aslında adım adım yaklaştıklarına inandığı mutlu sonu da fısıldar. Her ne pahasına olursa olsun, bir gün Nihan’la evlenecektir. Kemal ile Nihan için vuslatın yaklaştığını fark eden Asu, Emir’e, Nihan ve Kemal’i sonsuza kadar ayırabileceği elindeki büyük kozu hatırlatır: Zeynep. Emir’den, Ozan cinayetinin tek faili olarak Zeynep’i Kemaller’in önüne vermesi ister.

Haberin Devamı

Kemal ve Nihan, Ozan’ın cinayetindeki izleri takip ederek sonuca doğru ilerlerken, Emir de Zeynep’in hayatını değiştirecek kararını vermeden önce Zeynep'in karşısına çıkar. Hem Nihan’la Kemal, hem de Zeynep’le Emir için çok sarsıcı, yepyeni bir süreç başlamak üzeredir. Artık dördünün hayatı, birbirine düğümlüdür.

BAKMADAN GEÇME!