Kalp Atışı son bölümü olaylı bitti... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı son bölümü olaylı bitti... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 22:53

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin ardından araştırılmaya başlandı. Farklı konusuyla diziseverlerin dikkatini çeken Kalp Atışı son bölümünde Eylül- Ali Asaf ilişkisinde yeni adımlar atıldı. Final ise kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalp Atışı yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen dizinin 29 Eylül tarihli son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kendi hikayesini bu kez şok edici bir şekilde yazan Hakan’ın Eylül’e verdiği mektup dengeleri alt üst etti. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki olaylı son bölüm ardından Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Her hafta başka bir sürprizle adından söz ettiren Kalp Atışı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Beyaz önlükler sadece hastaların değil doktorların da umududur. Beyaz gömleği çıkardığında ise savunmasızsındır artık. Herkes gibi... Ali Asaf kurtardığı onca hayatın ardından kendi babası için o umuda koşar. Eylül’le beraber. Eylül, Ali Asaf’a çok önemli iki kelime söyler. Her şeyi silmeye yeter o iki kelime. Tuttuğu eli asla bırakmayan Esma, hastaneye getirilen ve bir trajedinin kahramanı masum kız. Ya da kendi hikayesini bu kez şok edici bir şekilde yazan Hakan’ın Eylül’e verdiği mektup. Hepsi umut dünyasının kapılarını açacaktır.  Ama nasıl?

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Kalp Atışı”nın 12. bölümünde; Selim’in itirafı üzerine, Ali Asaf’ın da aynı korumacı tavrı Eylül’ün oldukça gerilmesine sebep olur. Fakat bu sefer Ali Asaf da farklıdır. Eylül karşısında bambaşka bir Ali Asaf bulur. Bu gerginlikte, Eylül’ün kız kardeşi İpek’in, Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü iyice kızdırır.  İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyicidir. Sinan ise Bahar’ın intikamı için hamlelerini yaparken, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Eylül, Ziyanur’un yardımıyla büyükannesinin ölümü ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Fakat aynı bilgi Ali Asaf için ise büyük bir sonun başlangıcıdır. Tüm yaşananlar belki de artık Eylül ve Ali Asaf arasındaki tüm dengeleri değişecektir.

BAKMADAN GEÇME!