Kalbimdeki Deniz son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz son bölümde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 22:47

Kalbimdeki Deniz dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizi Kalbimdeki Deniz'in son bölümünde Mirat’ın Deniz’i kurtarabilmek için evini satılığa çıkarması herkesi şaşırttı. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şebnem Hülya’nın kasasındaki belgeleri Artun’a verdiğinde, beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mirat’ın Deniz’i kurtarabilmek için evini satılığa çıkarması herkesi şaşırtır. Şebnem Hülya’nın kasasındaki belgeleri Artun’a verdiğinde, beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Zahide’nin ölümüyle yıkılan Mustafa’yı daha büyük bir acı beklemektedir. Şirzat’ın metresinin onunla görüşmek istemesi, bir tuzaktan kuşkulanan Civan’ı huzursuz ederken,  Şirzat ise Diyar’ı sakladıklarından şüphelenip Mirat’ın evine baskın yapmayı planlar. Büyük aşkı Deniz’e yeniden kavuşan Mirat mutluluktan uçarken,  Alihan Yosef’le beraber özgürlük kutlamasını krize çevirir.

BAKMADAN GEÇME!