Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 09:42

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ilk ipuçları geldi. 1 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak Kadın 27. bölüm fragmanında Sarp'a gerçekleri anlatmak isteyen Şirin, kabus dolu anlar yaşarken; Levent'in karşısına çıkan Sarp, gerçekleri sorguluyor. Peki annesi ve babası arasında bir seçim yapmaya zorlanan Şirin, kurtulacak mı? Yeni bölümde başka neler olacak? İşte Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Salı dizisi Kadın'ın olaylı son bölümünün hemen ardından yeni fragman izleyicilerle paylaşıldı. Geçmiş ve bugünün iç içe geçtiği Kadın'ın önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmanda Sarp'a gerçekleri anlatamadan kaçırılan Şirin, annesi ve babasıyla tehdit edilirken; Sarp, Şirin'e yardım eden Levent ile merak uyandıran bir konuşma yapıyor. İşte Kadın son bölümde yaşananların kısa bir özeti ve yeni gelişmelerden ilk detaylar!

Gerçeklerin ortaya çıkmasına engel olmaya çalışan Suat’ın tuttuğu adam Şirin’i kaçırıp anne ve babasıyla tehdit eder. Aynı sıralarda Şirin tarafından kullanılan ve her şeyden haberdar olan Levent, Sarp ile karşı karşıyadır. Şirin’in nasıl bir tercih yapacağı, Sarp ve Levent arasındaki diyalogların detayları 1 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan Kadın yeni bölümünde belli olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hatice ve Enver’den uygun iliğin bulunduğunu öğrenen Bahar hayatının en mutlu günlerinden birini yaşar. Uygun iliğin Şirin’in iliği olduğundan habersiz bu güzel haberi herkesle paylaşır. Sarp’ın Şirin’e olan nefretinin en büyük sebebinin Bahar, Nisan ve Doruk’un ölümü olduğunu düşünen Şirin, Sarp’ı bulmak ve ona gerçekleri söylemek için elinden geleni yapar. Levent’in zaafından yararlanan Şirin, Levent’i kullanarak Sarp’ın yeni kimliğine ulaşır. Tüm olanların Suat’ın kulağına gitmesi üzerine ise Suat’ın yeni bir hamlesi olacaktır...

 

BAKMADAN GEÇME!