Kadın dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sarp öldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Sarp öldü mü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2018 23:23

Kadın dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşatmaya devam etti. Her salı akşamı izleyicilerine üzücü dakikalar yaşatan dizinin son bölümünde Arif’in Berşan’a yaptığı itiraftan sonra ise Bahar ne yapacağını bilemedi. Bir tesadüf sonucu Bahar’ın Sarp ile ilgili öğrendiği şey kafasını daha çok karıştırdı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ceyda’nın sahnesine giden Bahar, Arif, Enver ve Hatice, Berşan’ın da gelmesiyle oldukça huzursuz oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ceyda’nın sahnesine giden Bahar, Arif, Enver ve Hatice, Berşan’ın da gelmesiyle oldukça huzursuz olur. Arif’in Berşan’a yaptığı itiraftan sonra ise Bahar ne yapacağını bilemez. Bir tesadüf sonucu Bahar’ın Sarp ile ilgili öğrendiği şey kafasını daha çok karıştıracaktır. Sarp’ın yaşıyor olabilme ihtimali ne olursa olsun onu heyecanlandırmaya devam etmektedir. Nisan ve Doruk’un, Bahar’a onu aradıklarını söylemesi üzerine Şirin neler olduğunu anlayamaz. Hastalık belirtileri iyice artmaya başlayan Bahar ise bu kez çok daha ciddi bir kaza geçirecektir...

KADIN DİZİSİNİN YENİ OYUNCUSU

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini paylaştığı Kadın dizisinin kadrosuna Ahu Yağtu da dahil oldu. Ahu Yağtu dizide Pırıl karakterine hayat verecek.

FOX'ta her Salı seyirci karşısına çıkan “Kadın”, yeni bölümleri ile izleyicileri ekrana başına kilitlemeye devam ederken, daha önce birçok dizide izlediğimiz Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Pırıl karakteriyle ise diziye yeni bir soluk gelecek

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!