İşte zamanın en iyileri

Güncelleme Tarihi:

İşte zamanın en iyileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 10:52

2. Zamanın En İyileri Ödül Töreni, önceki akşam Cahide Palazzo’da gerçekleşti. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı gecede Kelebek de ‘Zamanın en iyi magazin eki’ ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Zamanın En İyileri Ödülleri, ikinci kez sahiplerini buldu. Tören önceki akşam Cahide Palazzo’da yapıldı. Ev sahipliğini Eylem Keser ve Gülnur Genç’in üstlendiği gecenin sunuculuğunu Demet Şener ile Suat Sandalcı yaptı. Törene iş, sanat, cemiyet ve basın dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Sahibinin Sesinden
Altay törende ‘en iyi sanatçısı’ ödülünü kucakladı. Ünlü şarkıcı, “Mesleğimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. 30 yılı aşkın süredir sahnelerdeyim” dedi. “Var Ya” şarkısını 24 yıl aradan sonra yeniden seslendiren Altay, “Sahibinin Sesinden diye bir proje yaptık. İlk önce ‘Var Ya’yı sunduk. Üç versiyonda çıkacak. Yeni şarkılarımız da yolda” diye konuştu.

İşte zamanın en iyileri

Haberin Devamı

Hastalık beni görünce geri gitti
Nilgün Belgün ‘zamanın en ikonik tiyatro sanatçısı’ ödülüne layık görüldü. “Her şeyi bıraktım, tiyatroyu bırakmadım” diyen sanatçı, yakalandığı domuz gribi hastalığını atlattığını da söyledi: “Hastalık beni görünce geri gitti!”

İşte zamanın en iyileri

Kelebek'in ‘Zamanın en iyi magazin eki’ ödülünü Behlül Aydın aldı.

İşte zamanın en iyileri


Daha da heyecanlı olacak
“Yalı Çapkını” dizisinin Kazım Ağa’sı Diren Polatoğulları, ‘en iyi erkek dizi oyuncusu’ seçildi. Oyuncu, “Burada bulunmaktan çok mutluyum” dedi.

İşte zamanın en iyileri

5 sanatçının 20 hiti var
‘En iyi udi-bestekâr sanatçı’ ödülü alan Coşkun Sabah, “Şarkılarımla gurur duyuyorum. Bestecilik önemlidir. 20 tane hitim var. Türkiye’de mevcut yaşayan sanatçılar arasında 20 hiti olan var mı? Ben saydım, 5’te kaldım; Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Yıldız Tilbe, Selami Şahin ve Coşkun Sabah" dedi.

Haberin Devamı

İşte zamanın en iyileri

Estetik değil ameliyat
‘En iyi pop sanatçısı’ ödülünü alan Gökhan Özen, estetik haberleriyle ilgili konuştu: “Sağlık amaçlı ameliyat oldum. Estetik değil. Yakını ve uzağı zor görür hale gelmiştim. Bununla ilgiliydi."

İşte zamanın en iyileri


Anlamlı mesaj
‘En iyi kadın oyuncu’ ödülünü Özge Özder aldı. Oyuncu, yeni yıldan dileklerini de açıkladı: “İnşallah barış içinde yaşamayı öğreniriz. Çocuklar hangi coğrafyada olursa olsun öldürülmesin. Onlar için daha iyi bir dünya olsun.”
İşte zamanın en iyileri


Benim tarzımın üzerine çıkan olmadı
‘En başarılı etnik pop sanatçısı’ ödülüne layık görülen Davut Güloğlu, “Davut Güloğlu etnik pop olarak Türkiye’de bambaşka bir yere geldi. Benim tarzımın üzerine çıkan daha olmadı" dedi.
İşte zamanın en iyileri


20. yılda ödül
Gecede ‘onur ödülü’ alan Yurdaer Okur, “Meslekte 20’nci yılım. Bu ödül beni gerçekten çok mutlu etti” dedi.
İşte zamanın en iyileri


İŞTE ÖDÜLLER

Haberin Devamı

∆ En iyi arabesk fantezi sanatçısı:Ebru Yaşar
∆ En iyi pop sanatçısı: Gökhan Özen
∆ En iyi etnik pop sanatçısı:Davut Güloğlu
∆ En iyi DJ: Mert Aydın
∆ En iyi sanatçı: Altay
∆ En iyi udi-bestekâr sanatçı:Coşkun Sabah
∆ En iyi dizi müziği: Ercan Saatçi
∆ En iyi aktör-yönetmen: Hamdi Alkan
∆ En iyi erkek dizi oyuncusu:Diren Polatoğulları
∆ En iyi kadın oyuncu: Özge Özder
∆ En iyi kadın sunucu: Müge Anlı
∆ En ikonik tiyatro sanatçısı:Nilgün Belgün
∆ Onur ödülü: Yurdaer Okur
∆ En iyi magazin eki: Kelebek

BAKMADAN GEÇME!