İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 16:37

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan, adından söz ettirmeye devam ediyor. TV 8'de yayınlanan son zamanların en çok konuşulan yarışmalarından olan Bahar Candan, son olarak seslendirdiği şarkıyla gündeme geldi. Peki, bir moda yarışmasıyla tanınan ve ilginç konuşma tarzıyla dikkat çeken Bahar Candan kimdir?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan, konuk olduğu programlarla da sık sık gündeme geliyor. Zaman zaman sivri dili nedeniyle İşte Benim Stilim jüri üyelerini kızdıran Bahar Candan, son olarak Renkli Sayfalar’a konuk oldu. Programa sesi ve söylediği şarkı damga vurdu. Peki, İşte Benim Stilim ve Survivor’ın eski yarışmacılarından Nihan Candan’ın kardeşi olan Bahar Candan kaç yaşında, ne işle meşgul? İşte, hakkında merak edilenler!

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez’in jür üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim yarışmasının podyumunda boy gösteren isimlerden olan Bahar Candan, 19 yaşında. Tam adı Fatma Bahar Candan olan 1997 doğumlu genç yarışmacı, ablası gibi Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor.

Haberin Devamı

FİNALDE KAYBETMİŞTİ

İşte Benim Stilim'in bir önceki sezonunda finale kalan Bahar Candan, ödülü son anda kaçırmış, SMS oylaması sonucunda Yeşim Aydın birinci olmuştu. Finalde kaybeden Bahar Candan sert sözler söyleyip stüdyoyu terk etmişti. Genç yarışmacının Yeşim Aydın'ı kutlamadığı gibi arkasını dönüp gitmesi uzun süre konuşulmuştu. 

 

BAKMADAN GEÇME!