İstanbullu Gelin 9. bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 9. bölümde neler olacak İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 13:21

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Cuma günleri ekrana gelen İstanbullu Gelin'in 9. bölümünde Faruk, Süreyya’nın müzik okulu açılışında büyük bir sürprizle karşı karşıya kalacak. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? Faruk, Süreyya'ya eski aşkıyla ilgili olayları anlatacak mı? İşte, İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ile Süreyya’nın dillere destan, tutku dolu aşklarını ekrana taşıyan İstanbullu Gelin bu hafta 9. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan İstanbullu Gelin’in 28 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 9. bölümünde en çok merak edilen konu Faruk’un evlilikten döndüğü Begüm ile karşılaşıp karşılaşmayacağı. Peki, yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları detayda!

Begüm’ü görüp görmediğinden emin olamayan Faruk’un kafası karışmıştır. Begüm ise gördüğü manzara karşısında kendini çaresiz hissetmektedir. Fikret’in almak istediği evin Esma ve Faruk tarafından tepkiyle karşılanması hem İpek hem de Fikret için kırılma noktası olur. Senem çaresizlikle attığı adım neticesinde daha büyük bir girdabın içine girer. Müzik okulunun açılışında Süreyya mutluluktan uçuyorken, Faruk’u büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiledi. Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanıyordu. Unutmaya çalıştığı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Senem, Süreyya’nın sırrını öğrenmemesi için mücadele ederken kendini daha büyük bir tehdidin içinde buldu. Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açtı. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşüyordu. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışıyordu. Begüm için ise artık hareket zamanıydı

BAKMADAN GEÇME!