İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanında Burcu'dan açıklama

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanında Burcudan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 11:04

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölüm finaline Burcu’nun evlilik sorusuna ‘hayır’ cevabı vermesi damga vurmuştu. Osman- Burcu düğününün bir skandala dönüşmesi ardından neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, heyecanla İstanbullu Gelin 52. bölüm fragmanını bekliyordu. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'n paylaştıkları İstanbullu Gelin’in 25 Mayıs tarihli son bölümü olaylı bitti. Arka arkaya yaşadıkları krizlere rağmen bir arada kalmayı sürdüren Boranlar, nikah günü bir kez daha hayatlarının şokunu yaşadı. Osman’ın ortadan kaybolması kısa süreliğine bir paniğe neden oldu ancak asıl şaşırtan hamle Burcu’dan geldi. Burcu'nun nikah memurunun sorusuna hayır cevabı vermesiyle tüm salonun ağzı açık kaldı ve büyük bir hüsran yaşandı. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanıyla bu olay ardından yaşanacaklara dair ilk tüyolar geldi.

İstanbullu Gelin 52. bölümü Osman’ın duygularından emin olmadığı için "hayır" cevabı veren Burcu, düğün mekanını terk ediyor. Düğünün skandala dönüşmesi ardından Esma Sultan fenalaşıyor. Boranlar, düğünde yaşanan krizi atlatmaya çalışırken; Adem, aldığı telefonla sarsılıyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Adem’in annesi öldü mü? İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Gözde'ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk'u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem'in hızla harekete geçmesi ile Gözde'nin şirketi ile anlaşma imzalanır. Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk'un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç'ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!