İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanında sırlar ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanında sırlar ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 16:43

İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı yayımlandı. Süreyya ve Faruk’un çeşitli sınavlardan geçen aşkını anlatan İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde oğlunu bir türlü Süreyya’dan koparamayan Esma Sultan, rest çekiyor. Boran konağı sürpriz misafirlerle büyük bir şok yaşıyor. İşte, İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Dizinin yayımlanan son bölümünde çifte düğünde patlayan silahın bedelini Süreyya çok ağır ödedi. İyi niyetiyle engel olmadığı felaket, Esma Sultan için fırsat yarattı. Sevdiği kadının arkasından iş çevirdiğini düşünen Faruk zor bir kararın eşiğine geldi. İstanbullu Gelin 5. bölüm fragmanı ise kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Yeni fragman Boranlar ailesiyle ilgili bir sırrın sinyalini verirken; Esma Sultan’ın çektiği rest gözlerden kaçmadı. İşte, yeni bölümden ilk görüntüler!

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Neslihan Yeldan’ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Boranlar’ın çifte düğününde patlayan silahın bedelini Süreyya çok ağır öder. Ömer’in düğünü basması, başta Esma Sultan’ın bu evliliği derhal bitirilmesiyle ilgili haklılığını ispatladığı gibi Süreyya’nın iyi niyetiyle engel olmadığı felaket, Faruk’la arasında büyük kavgaların sebebi olur.

Haberin Devamı

Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur. Fikret deli gibi âşık olduğu İpek’e kavuşmuş, buna rağmen sevdiği kadına dokunamamıştır. 

Âdem ise Fikret’i oltaya takarken, Süreyya’yı da intikam oyununa dâhil edecek yeni adımlarını atar. Âdem’in kumpasıyla Esma Sultan’ın önüne yem olarak düşen Süreyya, kendisine çekilen rest karşısında ne yapacağını bilemez. Bu defa arkasında kendisine inanan Faruk da yoktur üstelik.

BAKMADAN GEÇME!