İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz! İkinci hamile kim?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında büyük sürpriz İkinci hamile kim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2018 12:30

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ilk ipuçları geldi. Faruk ve Süreyya'nın bebeklerinin cinsiyetini öğrendiği anla başlayan İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı ikinci bir hamilelik müjdesi verdi. Doktor bebeğin cinsiyetinin kız olduğu açıklıyor. İddiayı kazanan Faruk sevinç çığlıkları atıyor. Bir diğer sevindirici haber ise İpek'ten geliyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından başladı. Boran Konağı’ndaki olayların ardı arkasının kesilmediği İstanbullu Gelin son bölümünde Adem ve Faruk arasındaki gerginlik bitmişti ki finalde beklenmedik bir gelişme oldu. Finale Adem’in kapısına gelen sürpriz ziyaretçinin söyledikleri damga vurdu. Bir ailesi olduğunu düşünen Adem, finalde duyduklarıyla sarsıldı. İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanıyla ise şaşırtıcı ipuçları geldi. İpek, Faruk'un bir görüntüsünü Fikretle paylaşıp Adem'in arkasından iş çevirdiğini söylüyor. Fikret bu görüntüleri izlediğinde neye uğradığını şaşırıyor. Faruk ise henüz hiçbir şeyden haberdar değil. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk ve Süreyya, Reyhan ile ilgili yaşadıkları durumu saklı tutmaya karar verse de konakta haberin yankılanması uzun sürmez. Faruk, Adem’e şans vermek için geleneksel aile yemeğine onu da davet eder. Süreyya ve Dilara’nın barıştığından habersiz olan Senem ise yeğenlerini barıştırmak için bir şey planlar. Osman, Faruk ile arasını düzeltirken Burcu’nun ani kararı ile şaşkına döner. Adem yavaş yavaş bir ailesi olduğunu düşünmeye başlamıştır ki hiç beklemediği bir gerçek ile sarsılır.

BAKMADAN GEÇME!