İstanbullu Gelin 27. bölüm 2. fragmanı: Esma Sultan harekete geçiyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 27. bölüm 2. fragmanı: Esma Sultan harekete geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 09:47

İstanbullu Gelin 27. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Son bölümde final sahnesiyle adeta şok etkisi yaratan İstanbullu Gelin 1 Aralık tarihli yeni bölümünde öğrendiği büyük sır Esma'yı harekete geçiriyor! Faruk ve Süreyya'yı büyük bir sürpriz bekliyor. Peki Esma Sultan öğrendiği gerçek ardından nasıl bir yol izleyecek. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümüne dair detaylar!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle buluştu. Son bölüm finalini olaylı bir şekilde yapan İstanbullu Gelin’in 27. Bölüm fragmanına Esma Sultan’ın sert çıkışı damga vurdu. Öte yandan Faruk- Süreyya arasındaki gerginlik merak uyandırdı. İşte yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini veren İstanbullu Gelin 27. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Esma Sultan’ın ilk tepkisi ortaya çıktı. Osman’ın hislerini öğrenen Esma Sultan, iki oğlunun da aynı kadına aşık olduğunu düşündükçe çıldırır. Daha önceki manzaraları tekrar göz önüne getirdikçe bir kez daha Süreyya’yı suçlar ve ona sert bir çıkışta bulunur. Adem’in tedavi olmaya gitmediğini öğrenen Dilara, ona iki seçenek sunar. Ya tedaviye başlayacaktır ya da… Süreyya ve Faruk arasında ise yepyeni bir kriz çıkacaktır. Kendisinden bir şeyler saklanıldığını hisseden Süreyya, olayları irdelediğinde Faruk ve Begüm arasındaki ilişkiyi bir kez daha sorgulayacaktır. İşte tüm bu olayları gözler önüne seren İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.



SON BÖLÜMDE ÖZETİ

Son gelişmelerden sonra kendisine yeni bir rutin belirleyen Süreyya, Esma’nın tuhaf davranışlarına anlam verememektedir. Gelen bir haber, Adem’e hayatının en büyük mutluluğunu yaşatır. Osman’ın müdahalesi Esma ve Garip’i hiç ummadıkları bir şekilde karşı karşıya getirir. Konaktaki bir değişiklik Fikret’in çileden çıkmasına neden olur. Adem’in teklifi Boran ailesinde büyük depremler yaratır. Onca zaman gömülü kalmış, tüm dengeleri değiştirebilecek bir sır Esma’nın ellerinde gün yüzüne çıkacaktır

BAKMADAN GEÇME!