İdil Naz Kaluç kimdir, hangi yarışmada ünlü olmuştu?

Güncelleme Tarihi:

İdil Naz Kaluç kimdir, hangi yarışmada ünlü olmuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 12:46

İdil Naz Kaluç yepyeni bir yarışmayla yeniden gündeme geldi. Kendine has tarzı ve üslubuyla ismini Big Brother Türkiye ile geniş kitlelere duyurmuştu, özellikle havuzlu fotoğrafları çok konuşulmuştu. Peki İdil Naz Kaluç kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

İdil Naz Kaluç, Instagram hesabından Stil Avcıları paylaşımında bulundu. Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Demet Şener’in jüri üyeliğini üstlendiği Stil Avcıları’ndaki performansı merak edilen İdil Naz Kaluç’un yaşı, nereli olduğu gibi özel yaşamına dair bilgiler yeniden gündeme geldi. Peki İdil Naz Kaluç kimdir, hangi yarışmada ünlü olmuştu?

İDİL NAZ KALUÇ KİMDİR?

Daha önce farklı formattaki programlarda boy gösteren İdil Naz Kaluç, 22 yaşında. İstanbul’da anne ve babası ile yaşıyor. Bu Tarz Benim programına da katılan ancak asıl ününü Big Brother Türkiye ile yakalayan İdil Naz Kaluç, egolu ve hırslı insanlarda hoşlanmadığını dile getirmişti. Öğrenci olan İdil Naz Kaluç beden antrenörlüğü okuyor. Aynı zamanda Tenis ve pilates eğitmenliği de yapan İdil Naz Kaluç, sosyal çevresi tarafından havalı olarak bilindiğini söylüyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!