Hülya Avşar'dan şaşırtan yorum: Çok zenginlik zarar verir

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşardan şaşırtan yorum: Çok zenginlik zarar verir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 12:30

Hülya Avşar geçen akşam Sarıyer’deki bir balık restoranından kızı Zehra Çilingiroğlu’yla birlikte çıkarken görüntülendi.

Haberin Devamı

Kızının doğum günü için yemek yediklerini dile getiren Avşar, Türkiye’yi yasa boğan şehit haberleri için “Bir tarafımız acı çekip yanarken bir tarafımız da mecbur şekilde yaşamaya devam ediyor. Her gün dua ediyorum, şehitlerimizin ailelerine de sabır diliyorum” dedi.

'ÇOK ZENGİNLİK ZARAR VERİR'

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Hülya Avşar, “para” konusunda şöyle konuştu:

“Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur.”

YALÇIN’I ÇOK SEVERİM

1990 yapımı “Hasan Boğuldu” filminde Hülya Avşar’la başrolü paylaşan Yalçın Dümer yıllar sonra bir itirafta bulunmuş, “Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı” demişti.

Avşar, bu açıklamayla ilgili ne düşündüğü sorulunca şöyle dedi: “Olabilir, bu anormal bir şey mi? O erkek, ben kadın. Gayet normal yani. Yalçın’ı çok severim, çok tatlı. ‘Eşek herif sen beni mi dikizliyordun, gizli gizli mi bakıyordun bana he’ diye bağırmam mı gerekiyor, bilmiyorum. Yalçın çok tatlı, bakmış olabilir.”

Haberin Devamı

Hülya Avşardan şaşırtan yorum: Çok zenginlik zarar verir

BAKMADAN GEÇME!