İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak? Son bölüm finalinde gizli buluşmaya tanık oldu

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak Son bölüm finalinde gizli buluşmaya tanık oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2017 20:17

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı bu kez fazla bekletmeden yayınlandı. Boran Konağı'ndaki renkli görüntülerin ön plana çıktığı İstanbullu Gelin 31. bölümünde Faruk- Süreyya arasındaki romantik anlar merak uyandırdı. Peki son bölümde eline önemli bir bilgi geçen Adem, bu gecede yer alacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Faruk ve Süreyya’nın türlü zorluklar geçen aşkını ve Boran Konağı’ndaki sırları çarpıcı bir şekilde aktaran İstanbullu Gelin son bölümündeKendi içinde ikinci baharını yaşayan Esma Sultan, farkında olmadan Adem’in eline büyük bir koz verdi. Peki Adem, eline geçen fırsatı nasıl değerlendirecek? Bu sorunun yanıtını merak eden dizi takipçilerin gözü kulağı şimdi yeni bölüm fragmanında. Yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, ipucu alma umuduyla yeni fragmanı sorguluyordu. İşte İstanbullu Gelin 31. bölüm fragmanı!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır:.

 

BAKMADAN GEÇME!