Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı izle - Hekimoğlu 11. bölümde Ateş Vahap'a yeniliyor

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı izle - Hekimoğlu 11. bölümde Ateş Vahapa yeniliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2020 19:24

Salı akşamları ekranlara gelen Hekimoğlu'nun merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu'nun izleyici karşısına çıkan 11. bölüm fragmanında Ateş Hekimoğlu'nun kuralları yıkarak yıllar sonra beyaz önlük giymesi şaşırtıcı gelişmeler arasında yer aldı. Peki, Vahap Hekimoğlu hastaneden kovacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte, Hekimoğlu 11. yeni bölüm 2. fragmanı ve bu hafta yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Hekimoğlu 10 Mart Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak. Hekimoğlu'nun yeni bölüm öncesi 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Vahap ve Hekimoğlu arasında gerilimin devam ettiği dizide, İpek ve Hekimoğlunu'nun hastaneyle olan akıbeti fragmanda merak uyandıran gelişmelere neden oldu. İşte, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı ve 11. bölümün ipuçları.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap’a ispiyonladığını bulmaya çalışır.

Öte yandan, İpek’in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu’nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder.

Haberin Devamı

Hekimoğlu’nu,Vahap’a kim ispiyonladı? Vahap günün sonunda İpek’i veya Hekimoğlunu gerçekten kovabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!