Hekimoğlu 28. son bölüm tam ve kesintisiz izle - Hekimoğlu son bölümün tamamı yayında

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu 28. son bölüm tam ve kesintisiz izle - Hekimoğlu son bölümün tamamı yayında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2020 02:27

Hekimoğlu 28. son bölüm tek parça yayınlandı. Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu'nun bu haftaki son bölümünde Memoli'ye bulaşan hastalık hastanedekileri alarma geçirdi. Karantinadaki Mehmet Ali'nin hayatını kurtarmak için Ateş'in hastane yönetimine karşı İpek’i zor durumda bırakması son bölüme damga vurdu. Heyecanlı bölümün ardından gözler dizinin yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Hekimoğlu 28. son bölüm kesintisiz izleme linki ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Hekimoğlu 28. bölümüyle 8 Aralık Salı akşamı Kanal D ekranlarında geldi. Bir vakanın evine giden Mehmet Ali'nin bulaşıcı bir hastalığa yakalanması dikkat çekti. Karantinadaki Mehmet Ali'nin hastalıktan kurtulup kurtulamayacağı son bölümde merak uyandıran anları ekranlara getirdi. Hekimoğlu 28. bölümü kaçıranlar için internetten full HD yayınlandı.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hekimoğlu ekibi için sınırları zorluyor…

Ekip, kafasında kurşun parçaları olmasına rağmen kahkaha atmaya devam eden bir vakayla ilgilenir. Mehmet Ali’nin vakaya karşı önyargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Oysa vaka Mehmet Ali’nin geçmişinden biridir.

Hekimoğlu olay yeri incelemeye Mehmet Ali’yi gönderir. Fakat Mehmet Ali vakanın evinde hastalığın sebebinden çok daha fazlasını bulur ve hastalık ona da bulaşır. Tanı koymak için sınırları zorlayan Hekimoğlu, hastane yönetimine karşı İpek’i zor durumda bırakır.

Haberin Devamı

Hekimoğlu hastalığın nedenini bulabilecek mi? Karantinadaki Mehmet Ali, geçmişiyle barışabilecek mi? Mehmet Ali’ye kızgın olan Zeynep, onun hayatını kurtarmak için adım atacak mı? Emre, Hekimoğlu’nu karşısına alıp İpek’in teklifini kabul edecek mi?

Diziye bu hafta Hakan Yufkacıgil konuk oluyor...

Hekimoğlu’nun bu bölümüne Hakan Yufkacıgil konuk oluyor. Yufkacıgil dizide Mehmet Ali’nin eski mahallesinden olan ve tuhaf bir hastalığına yakalanan Murat karakterine hayat verecek.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!