Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Hülya'ya ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Hülyaya ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 14:39

Hayat Şarkısı yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragmanlar büyük bir merak uyandırdı. Hayat Şarkısı 40. bölüm fragmanında son yaşananlara kaldıramayan Hülya, apar topar erken doğuma giriyor; aile üyeleri Kerim'e ulaşamayınca panik oluyor. Peki, Kerim'e söylenemeyen şey ne? Hülya'ya doğumda bir şey mi olacak? İşte, Hayat Şarkısı 40. bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın ekrana gelecek bölümde şüpheler Hazer Torunbaş'ta birleşiyor! Öte yandan son yaşadıklarına dayanamayan Hülya, Hayat Şarkısı 40. bölümünde erken doğuma giriyor. Kerim'den ise haber alınamıyor! İşte, tüm bu gelişmeleri ve daha fazlasını içeren Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanları!

Sıcak ve samimi senaryo örgüsüyle Salı günlerinin alışkanlığı haline gelen Hayat Şarkısı’nın bu haftaki bölümünde Cevher Ailesi erken doğum heyecanı yaşayacak. Son yaşananların etkisiyle hamileliği zorlu geçen Hülya, erken doğum için apar topar hastaneye götürülecek. Peki, Hülya, sağlıklı bir doğum gerçekleştirebilecek mi? Erken doğum tehlikesi nasıl sonuçlanacak?  İşte, Hayat Şarkısı 40. bölüm fragmanları ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hazer tarafından hastaneye yetiştirilen Hülya’nın yanına ilk koşan her zamanki gibi Mahir ardından da Melek ve Zeynep olur. Cevher Ailesi ise Hatice tarafından ortalığa dökülen Hülya’nın sırlarını daha hazmetme fırsatı bile bulamadan kayıp haberi gelen Kerim’in telaşına düşmüşlerdir. Bu arada gizemli çiçekler Hülya’nın peşini hastanede bile bırakmazken şüpheler bir an bile Hülya’nın yanından ayrılmayan Hazer’de toplanmaya başlamıştır.  Erken doğum yapan Hülya'nın durumu iyi mi? Hülya, Kerim ve yeni doğan kızıyla birlikte mutlu bir hayata devam edebilecek mi? Hülya, Kerim ile boşanmanın eşiğindeyken stres ile erken doğum için hastaneye getirilir. Her şeye rağmen Hülya, bir kız çocuğu dünyaya getirir. Cevher ailesinde işler tam karışmış derken içlerinde buruk bir sevinç olduğu sezinlenir. Her ne kadar sevinselerde Kerim'e söyleyemedikleri bir gerçek mi var? Çok erken gerçekleşen bu doğum sonucunda Hülya'nın sağlığında sorun var mı? Kerim, Hülya ve dünyaya gelen Cevher ailesinin son ferdi mutlu bir aile olarak hayatlarına devam edecekler mi? Tüm bu soru işaretleri ve daha fazlası Hayat Şarkısı 40. bölümünde yanıt bulacak.

BAKMADAN GEÇME!