Game Of Thrones'ın 8. sezonu hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thronesın 8. sezonu hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2019 10:09

Dünyada milyonlarca takipçisi olan ve ilgiyle izlenen fantastik televizyon dizisi Game Of Thrones'ın 8. sezonu için saatler kaldı. Türkçe adayla Taht Oyunları olan Game Of Thrones'ın Türkiye'deki hayranları dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını ve hangi kanalda izleneceğini internetten araştırmaya başladı. Peki, 7. sezonunu 2017 Ağustos ayında tamamlayan fantastik dizi Game Of Thrones'in 8. sezon 1. bölümü hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak?

Haberin Devamı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de izlenme rekorları kıran Game Of Thrones’un 8. Sezonu için nefesler tutuldu. Yedinci sezonunu 2017 ağustos ayında tamamlayan Game Of Thrones’un yeni sezonu bu gece itibariyle başlayacak. Peki, Game Of Thrones 8. Sezon 1. Bölümü Türkiye saati ile saat kaçta yayınlanacak?

Game Of Thrones takipçilerinin beklediği gün geldi çattı. Dizinin resmi kanalı HBO’dan yapılan açıklamada dizinin final sezonu olan 8. sezonunun 14 Nisan’da başlayacağı duyurulmuştu.  George R. R. Martin’in fantastik hikâyesi, 8. sezonla birlikte final yaparak ekranlara veda edecek. Game of Thrones 8. sezon 1. Bölümü ABD'de 14 Nisan'da yayınlanacak. Peki, Türkiye'de hangi kanalda, saat kaçta seyredilebilecek?

Dizi Türkiye saati ile 14 Nisan’ı 15 Nisan’a bağlayan gece, sabaha karşı 04.00‘te Türkçe altyazılı olarak yayınlanacak. Dizinin tekrarı 15 Nisan akşamı olacak.

Haberin Devamı

TARİHLERİ VE SÜRELERİ

Game Of Thrones'un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak: 
1. Bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak
2, Bölümü 21 Nisan’da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak
3. Bölümü 28 Nisan’da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
4. Bölümü 5 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
5. Bölümü 12 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
6. Bölümü 19 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak•

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!