Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi yeni fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Fi yeni fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 12:11

Fi dizisinin büyük bir heyecanla beklenen 4,5,6 bölümü, 21 Nisan Cuma günü yayınlandı. Güçlü başrolleriyle olduğu kadar konuk oyuncularıyla dikkat çeken Fi'ye bu kez Cem Yılmaz damga vurdu. Psikiyatrist Can Manay’ın danışanını canlandıran Cem Yılmaz'ın sahnesi sosyal medyaya konu oldu. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki, Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

Fi dizisi bu hafta ekranlara gelen 4,5,6. bölümleriyle izleyicilere yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren internet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisinin yeni bölümleri merak edilmeye başlandı. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç gibi usta oyunların yer aldığı Fi dizisinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Puhu Tv üzerinden diziseverler buluşan Fi’nin ilk 3. bölümü 31 Mart Cum akşamı yayınlandı ancak izleyiciler 4,5 ve 6. bölüm için bir süre beklemek zorunda kaldı. Standart dizilerin aksine her bölümü 60 dakika süren ve arka arkaya 3’er bölüm şeklinde ilerleyen Fi’nin yeni bölümlerinin 12 Mayıs Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Can’ın öpücüğü ardından tedirgin olan Duru, onun bunu masum bir öpücük olarak değerlendirmesiyle rahat bir nefes aldı. İkilinin ilişkisini bozmak için Deniz’in geçmişini araştıran Can’ın hamlesi, Deniz ve Duru ilişkisinde şaşırtıcı bir sonuç doğdu. Önce ayrılık kararı alan ikilinin evlilik kararı almasına tanık olan Can’ın karanlık tarafı ise tam bu anlarda ortaya çıktı. Can’ın sakladığı sırrın izini süren Özge ise istediği magazin sitesine kavuştu. Ancak Can’ın kolay kolay vazgeçmeye niyeti yoktu, ikiliyi geçmişlerinde değilse de hayallerinden vuracaktır. Can amacına giden yolda yeni planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında bilgi almak için Eti’nin karşısına çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!